Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: DSİ EGM ve Sulama Birlikleri En Az İlkokul Veznedar Alınacak

Devlet Su İşleri 9 Bölge Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü, Kayacık Sulama Birliği ve Çıldırım Sulama Birliği veznedar ve İŞKUR işçi alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 16 Nisan 2019 19:17

Başvurular iş kurumundan üzerinden verilen numaralar ile şahsen veya online olarak 19 Nisan 2019 tarihi bitimine kadar yapılabilir.

Alım DSİ, EGM ve Sulama birlikleri için İŞKUR ilanları edilmiştir. Afyonkarahisar Emirdağ çıldırım sulama birliği en az ilkokul mezunları arasından su kanal işçisi alımı 00004931020 iş kurumu numara ile yapılması gerekmekte.

Gaziantep kayacık sulama birliği veznedar alımı en az ilköğretim en çok lise mezunları arasından alım yapılacak. Başvuracaklar 00004930759 iş numara ile başvurması gerekiyor.

Devlet Su İşleri 9. Bölge Elazığ adresine en az ilköğretim en çok lise mezunu sıhhi tesisatçı alımı yapılacak. Sıhhi Tesisatçılık mesleğinde; Bonservis, Ustalık Belgesi, Kalfalık Belgesi, Diploma vb en az birine sahip olmak.

Engelli kadrosundan alım yapılacak. İşe alım numarası 00004930843 olarak yayımlanmıştır.

Emniyet Müdürlüğü Elazığ şehrine beden işçisi en az ilköğretim mezunları arasından alım yapılacak. Başvuracaklar 00004930598 iş ilan numarası ile yapması gerekiyor.

Terörle mücadele esnasında malul sayılmayacak şekilde yaralananlar, sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını belgeleyen komutanlık yazısıyla durumlarını belgelendiren adayların başvurusu alınacak.


Yorumlar