Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR üzerinden Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Kadrosunda 1.107 Personel Alınacak!

İŞKUR üzerinden Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alınacak! Kamu kurumlarına çağrı merkezi müşteri temsilcisi kadrosunda 1.107 personel alımı yapılacak. Başvurular #İŞKUR üzerinden alınacak. Adaylara işin olsa ekibi olarak memur kamu personeli ve işçi alımlarında başvuru şartlarını aktarmaya devam etmekteyiz.

Abone ol
Abone ol 13 Ekim 2018 21:29

İŞKUR üzerinden Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Kadrosunda 1.107 Personel Alınacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR ) üzerinden açıklanan personel alım ilanına göre genel, engelli adayların başvuru yapabileceği, eğitim görmeye devam eden yeni mezun ya da yeni iş arayışında bulunan adaylara yönelik olarak alımlar yapılacak. İŞKUR alımlarında detaylar ise şöyle;

ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİ ALINACAK!

Office programlarına hakim, iletişim gücü yüksek olan, çağrı merkezi deneyimi olan yada daha önce bu alanda çalışmamış olanlara yönelik olarak çok iyi sözel ifadeye sahip, ikna yeteneği bulunan adaylar alımlarda öncelik sağlayabilirler. Ayrıca yabancı dil bilen çağrı merkezi alımlarında Almanca, Fransızca, İngilizce, Arapça gibi bir çok yabancı dilde çağrı merkezi müşteri temsilcisi aranıyor.

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılabileceğinden e-şube üzerinden giriş yapmak özgeçmiş oluşturmak gerekli olacaktır. Ayrıca e-devlet şifresi ile de İŞKUR portalına giriş yapmak mümkündür. Adayların Türkiye genelinde bir çok, il ve ilçede başvuru yapabileceği alım bulunmaktadır.



İlanlara erişmek için TIKLAYIN


Yorumlar