Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden Büro Memuru Alımı Yapılacak İŞKUR Üzerinden En Az Lise Mezunu 1134 Büro Memuru Alımı Yayımlandı

İŞKUR Üzerinden Büro Memuru Alımı Yapılacak!Birbirinden farklı kurumların kendi bünyelerine alacakları büro memuru alımları İŞKUR üzerinden yayımlandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan personel ilanları doğrultusunda farklı kurumlar kendi bünyelerinde çalışmak üzere eğitim şartına uyan personellerin alınacağını açıkladı. Detayları sizler için derleyerek haberimize yansıttık.

Abone ol
Abone ol 08 Ekim 2018 21:11

İŞKUR Üzerinden Büro Memuru Alımı Yapılacak İŞKUR Üzerinden En Az Lise Mezunu 1134 Büro Memuru Alımı Yayımlandı

İŞKUR üzerinden farklı kurumların bünyesine katmış oldukları büro personeli alımları devam edildiği açıklandı. Belirlenen kontenjanlar doğrultusunda İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımları sizler için derleyerek haberimize yansıttık. Çok sayıda büro memuru alımları İŞKUR üzerinden yayımlanarak sizlere ve çevrenizdekilere yeni iş fırsatları sağlamaktadır. Sağlanan iş fırsatları içersinden belirlenen kontenjanlar ve başvuru şartlarıyla en iyi şekilde alım yapılacağından başvuru şartlarını taşımayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı. 

BÜRO MEMURU POZİSYONLARI için POZİSYON DETAYLARI

İş dünyasında bulunan özel kurumların bünyesine alınacak büro memuru personeller için açıklanan pozisyonlar ise şu şekildedir; Büro İşçisi (128), Büro Makineleri Teknik Servis (2), Büro Memuru (924), İdari İşlerden Sorumlu Büro Memuru (9), Büro Yönetimi ve Sekreterlik (71)" olmak üzere toplamda 1134 büro personeli alınacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımlarında her personelin başvuru şatlarına uyması gerektiği ve başvuru şartlarını barındırmayan personellerin başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı.

ADAYLARDAN İSTENİLEN BAŞVURU KOŞULLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan büro memuru alımı pozisyonları için personel alımı yapılacak firmalar tarafından belirlenen özel şartlar bulunmaktadır. Her kurumun belireldiği pozisyonlar için istenilen özel şartları farklı olduğundan adaylardan istenilen genel şartları sizlere aktarıyoruz. Başvuru yapacak olan adayların barındırması gereken başvuru koşulları şu şekilde olduğu açıklandı " T.C. vatandaşı olmak, kurumların belirlediği özel şartara sahip olup istenilen eğitim seviyelerinden mezun olamk, lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, Office programlarına hakim olabilmek, firmalar ve kurumlar tarafından istenilen yaş aralığına sahip olabilmek, erkek adayların askerlik ile ilgili bir sorununun bulunmaması, görevini yapmaya engel bir sağlık sorunun bulunmaması, ilanlarda yer alan özel şartları barındırıyor olmak, güvenlik soruşturmasından olumlu bir puan almak, adli sicil belgesinin temiz olması, başvuru yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak, kamu kurumları için KPSS şartı barındırması (kuruma göre değişebilir)" adaylardan istenilen genel şartlardandır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Farklı kurumların kendi bünyelerine alacakları büro memurları ilanları İŞKUR internet sitesi üzerinden elektronik yolla yapılmaktadır. Başvuru da bulunacak olan adayların İŞKUR sistemlerine girerek kendi bilgileriyle sisteme giren adaylar arama çubuğuna başvuruda bulunmak istedikleri ilanı yazarak karşılarına çıkan ilan sekmesinden başvurudu bulunabilmektedirler. 


Etiketler Büro Memuru Alım
Yorumlar