Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: BİM 333 Personel Alımı Gerçekleştirecek

BİM tarafından yayımlanan personel alım ilanında 6 farklı pozisyon alım yapılacağı duyuruldu. İlan metninde ise en çok alım ilanı tek bir kadro için yayımlandı.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2019 20:48

BİM Birleşik Mağazalar Zinciri; Market Elemanı, Kasiyer, Reyon Görevlisi, Perakende Satış Elemanı (Gıda), Beden İşçisi (Genel), Muhasebeci kadrolarına personel alımı yapacak. Alımlarda en çok alım ise Kasiyer pozisyonuna yapılacak.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

BİM tarafından Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanda 7 farklı şehir için alım ilanları bulunuyor.Mersin, Antalya, İstanbul, Bursa, Karabük, İzmir ve Van.

Bu şehirler için yayımlanan ilanlar İŞKUR destekli olan ilanlar. Ayrıca firma kendisine ait kurumsal sitesi üzerinden yada şahsen de başvuru kabul ediyor.

BAŞVURU KOŞULLARI

Adayların sağlamaları gereken ilk koşul Türk vatandaşı olunması. Bu başvuru şartının dışında adayların ayrında görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, kadrolara göre belirlenen öğrenim seviyesinden mezun olmak, Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen, Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip,

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan iş tanımı; Müşterileri güleryüz ile karşılamak ve uğurlamak, Ürün, etiket, fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılmasını sağlamak, Ürünlerin reyonlarda sürekli standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamak, Reyonda bulunan ürünlerin stok ve sipariş yönetimini sağlamak, şartlarını sağlamaları gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını İŞKUR aracılığıyla BİM'e bildirebilir. İŞKUR'a üye olan adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilanları görüntüleyebilir ve başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirebilir.

İLANLARA ULAŞMAK

Öncelikle burada bulunan İş Yer Unvanı adlı bölümü bulun ve buraya BİM Birleşik Mağazalar yazın ve Ara butonuna basın.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar