Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Altıntaş Belediyesi KPSS Şartsız 22 Kamu Personel Alımı Yapacak

Belediye KPSS şartsız en az ilkokul mezunları arasından 22 kamu personeli alımı yapıyor. Başvuru yöntemi şartlar ve istenen belgeler sunulmuştur.

Abone ol
Abone ol 06 Şubat 2019 14:00

Altıntaş Belediyesi ( Kütahya ) 1 kişi Elektrikçi alımı yapılacak olup adayların en az ilköğretim mezunu olması ve ilgili meslekte belge ve sertifikalara sahip olması gerekmektedir. 

Başvurular 7 Şubat 2019 Tarihinde başlayacak olup yine aynı gün ( 7 Şubat 2019 ) mesai bitiminde sona erecektir. Belediye personel alımına adayların şahsen belediye personele başvuru yapması gerekiyor.

Altıntaş Belediyesi kamu personeli alımı 3 kişi şoför alımında Adayların E sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir. İlkokul mezunu adaylarında başvuru yapabileceği personel alımına adayların şahsen belediye personele 7 Şubat 2019 Tarihinde müracaat etmesi gerekmektedir.

Daimi statüde 1 kişi kepçe operatörü alımı yapılacak olup personel alımına başvuru yapacak adayların 18 yaş ve üzeri erkek olması ayrıca G sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir. Başvuru yapacakların  şahsen Altıntaş Belediyesi personele başvuru yapması gerekmektedir.

Altıntaş Belediyesi daimi işçi alımı 17 kişi vasıfsız beden işçisi olarak yapılacak olup adayların en az ilköğretim mezunu olması yeterlidir. Başvuru yapacak olan adaylarda KPSS veya başkada bir özel şart aranmamaktadır.

Başvurular 7 Ocak 2019 Tarihinde başlayacak olup aynı gün mesai bitiminde sona erecektir. Adayların şahsen Belediye personele giderek başvuru yapması gerekiyor.

Altıntaş Belediyesi daimi işçi 22 kişi ilan metni için tıklayınız


Yorumlar