Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Akbank En Az Lise Mezunu Personel Alımı Gerçekleştirecek

İŞKUR Akbank’a istihdam etmek üzere en az lise mezunu 20 banka personeli alımı (bankacılık meslek elemanı) yayımladı. 

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2019 10:29

Yayınlanan işkur ilanıyla Akbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğü bünyesine 20 bankacılık meslek elemanı alımı için başvurular alınmaya başladı.

Akbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğüne İşkur Beyoğlu Hizmet Merkezi ilanı İstanbul daki şubelerde veya Gebze operasyon merkezinde görevlendirmek üzere en %40 oranında engel raporu bulunan banka memuru alımı yapılacağı duyuruldu.

00004825878 numaralı Beyoğlu İşkur Hizmet Merkezi ilanı ile Akbank engelli 20 banka personel alımı ilanına başvurmak için gereken şartlar şöyledir.

Adayların T.C. vatandaşı olması, En az lise mezunu olması, 1983 ve sonrası olması yaş sınırlaması bankacılık ve finans deneyimi olan adaylarda aranmaktadır. Akbank tarafından daha önce düzenlenen işe alım mülakatlarında başarısız kabul edilmemiş olması gerekmektedir.

Adaylar arasında Adalar, Bakırköy, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Çatalca, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kartal, Sarıyer, Silivri, Şile, Şişli, Üsküdar, Zeytinburnu, Büyükçekmece, Kağıthane, Küçükçekmece, Pendik, Ümraniye, Bayrampaşa, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Güngören, Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla, Esenler, Ataşehir, Sancaktepe, Çekmeköy, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Arnavutköy, Sultangazi, İstanbul/Merkez ilçelerinde ikamet etmeleri tercih sebebi olacaktır.

İlgilenen adayların 28 Şubat 2019 tarihine kadar başvurularını işkur hizmet merkezlerinden ve işkur internet sitesi üzerinden yapmaları gerekmektedir.


Yorumlar