Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: 99 Daimi Kamu Personeli ve Memur Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden Kamu kurumlarına yapılacak 99 kişi kamu personeli alımı ve memur alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2019 13:06

Adaylar en az ilköğretim en çok lisan mezunu olacak olup başvurular başlandı. DSİ, TÜVASAŞ, Emniyet Müdürlüğü, MEB Öğretmenevi, Şeker Fabrikası ve Belediye Başkanlıkları olarak ilan edildi.

Rize Güneysu Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından yayınlanan personel alımı ilanında garson kadrosunda istihdam etmek üzere lise mezunu personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004952377 olarak belirtilmiştir.Güneysu Öğretmenevi garson alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı hijyen belgesine sahip olmak, en az lise mezunu olmak, en az 18 yaşında olmak.

Ayrıca adayların Rize Güneysu ilçesinde ikamet ediyor olması da adaylarda aranan şartlar arasında yer almakta. İşe alımlar kurayla yapılacak olup kura bilgileri şu şekilde paylaşıldı:

8 Mayıs 2019 tarihinde Güneysu Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Salonu’nda kura çekimi yapılacak. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alımı yapılacak.

Yayınlanan ilana göre temizlik görevlisi kadrosunda görevlendirmek üzere en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 3 Mayıs 2019 tarihine kadar iş ilan numarasıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İlanları İl Müdürlükleri aracılığıyla başvuru yapmaları gerekmekte.

Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004952251 olarak açıklandı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü temizlik görevlisi alımı için adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az 18 en çok 40 yaşında olması, en az ilköğretim en çok lise mezunu olması, askerliğini yapmış olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, anayasal düzenin işleyişine karşı herhangi bir suç işlememiş olması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olması gerekmekte.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan temizlik görevlisi alımı ilanına sadece kişisel durumu “TMY” olan adaylar başvuru yapabilmekte. Temizlik görevlisi alımı için 14 Mayıs 2019 tarihinde saat 14.00 – 15.00 arasında Balıkesir Polisevi Şube Müdürlüğü 5.kat etkinlik salonunda kura çekimi yapılacak.

Devlet Su İşleri, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre garson ve aşçı yardımcısı kadrolarında istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak.

Garson (Servis Elemanı) alımı için adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, lise mezunu olmak, en az 18 yaşında olmak, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Antalya ili ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak yer almakta.

Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004952132 olarak belirtildi. Aşçı Yardımcısı alımı için adayların; Türk vatandaşı olması, en az 18 yaşında olması, lise mezunu olması, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi bulunmaması, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı aşçılık kurs belgesi sahibi olması gerekmekte.

Yayınlanan bu ilanlara sadece Kişisel Durumu "Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar başvurabilir. 13 Mayıs 2019 tarihine DSİ Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda kura çekimi yapılacak.

TÜVASAŞ Türkiye Vagon Sanayi AŞ, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre lise mezunu makine teknolojisi teknisyeni personeli alımı yapılacak.

Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004952097 olarak belirtildi. Makine Teknolojisi Teknisyeni personeli alımında adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye  Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az 18 en çok 30 yaşında olmak, lise ve dengi okulların makine bakım onarım veya bilgisayarlı makine imalatı bölümlerinin birinden mezun olmak, Sakarya ili ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak yer almakta.

Ayrıca adayların kişisel durumunun “engelli” olması da makine teknolojisi teknisyeni alımında adaylarda aranan şartlara arasında yer almakta. TÜVASAŞ Lokali Sakarya’da 10 Mayıs 2019 tarihinde saat 16.00 – 17.00 arasında kura çekimi yapılacak.

Ankara Şeker Fabrikası, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre boru kaynakçısı kadrosunda görevlendirmek üzere lise mezunu personel alımı yapılacak.

Başvurular iş ilan numaralarıyla beraber 30 Nisan 2019 tarihine kadar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak.

Başvuruda kullanılacak iş ilan numarası 00004949094 olarak belirtildi. Boru kaynakçısı alımında adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, lise ve dengi okulların metal işleri, metal teknolojisi bölümlerinden mezun olmak yer almakta.

Ayrıca adayların gaz altı kaynakçısı, tığ kaynakçısı, oksijen elektrik kaynakçısı, çelik kaynakçısı ve alüminyum kaynakçısı alanlarında tecrübeli olması, kişisel durumu “eski hükümlü” veya “TMY” olması da adaylarda aranan şartlar arasında yer almakta. 8 Mayıs 2019 tarihinde saat 10.00-11.00 arasında Ankara Şeker Fabrikası’nda kura çekimi yapılacak.

Didim Belediye Başkanlığı yayınladığı personel alımı ilanlarında; beden işçisi (temizlik), kepçe operatörü ve kamyon şoförü kadrolarında görevlendirmek üzere en az ilköğretim mezunu 94 personel alımı yapacağını açıkladı.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 3 Mayıs 2019 tarihine kadar iş ilan numaralarıyla beraber İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla başvuru yapmaları gerekmekte.

70 beden işçisi alımında adaylarda aranan şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az ilköğretim en fazla lisans mezunu olmak, en az 18 en fazla 60 yaşında olmak, Aydın Didim ilçesinde ikamet ediyor olmak.

İstihdam edilecek personele SGK + asgari ücretin %5 fazlası verilecek. (00004952280) 23 Kamyon Şoförü alımı için adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az 18 en çok 60 yaşında olması, en az ilköğretim mezunu olması, SRC4 belgesine ve C, E, E+ sınıfı sürücü belgesine sahip olması, Aydın Didim ilçesinde ikamet ediyor olması gerekmekte. (00004952566)

1 Kepçe Operatörü alımı için adaylarda aranan şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, G sınıfı sürücü belgesinde en az 1 sene deneyim sahibi olmak, Aydın Didim ilçesinde olmak. (00004952676)


Yorumlar