Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden 681 İdari İşler, Danışma ve Büro Memuru Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden Türkiye geneli farklı şehirlerde bulunan özel sektör firmalarınca firmalarınca yayımlanan personel alım ilanlarında üç kadro: Büro Memuru (Genel), İdari İşler Memuru ve Danışma Memuru kadroları.

Abone ol
Abone ol 27 Mayıs 2019 19:26

En az lise mezunu olmak kaydıyla çeşitli öğrenim seviyelerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği bu ilanlarda yer alan kadro kontenjan detayları şu şekilde,

Türkiye İş Kurumu üzerinden özel sektör firmaları yayımladıkları ilanlar ile 632 Büro Memuru (Genel) personeli alımı yapacaklarını duyurdular. Alımlar için çok sayıda şehir için ilan bulunurken bazı firmalar ilanlarını ülke geneli yapacaklarını duyurdular.

İdari İşler Memuru kadrosu için personel alım ilanı yayımlanan kurumların alacakları personel sayısı 14. Bu alımlar İstanbul, İzmir, Manisa, Kırklareli, Aksaray, Malatya, Kocaeli için yayımlandı.

Danışma Memuru kadro için ise 32 personel alım ilanı yayımlandı. İlan yayımlayan firmaların bulundukları şehirler şunlar, İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Kocaeli, Bolu ve Antalya.

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu personel alım ilanları özel sektör firmaları tarafından yayımlandığından ilanlara başvuru şartları değişkenlik gösteriyor. Aynı kadro için bile firmalar çok farklı koşullar talep edebiliyorlar.

Her kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlamak, Kurumların belirlediği yaş aralığında bulunmak, 18 yaşından büyük olmak, Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Varsa deneyim ve sertifika şartlarına haiz olmak.

İLANLARA BAŞVURU İŞLEMLERİ

Yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ilanları görüntüleyecekler.

İlanlara ulaşan adaylar daha sonra ilan metninde yer alan yöntemle başvurularını yapacaklar.

Büro Memuru alım ilanları için TIKLAYIN

Danışma Memuru alım ilanları için TIKLAYIN

İdari İşler Memuru alım ilanları için TIKLAYIN


Yorumlar