Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: 657 Yurt Yönetim, Ramp Kontrol ve Büro Memuru Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden çoğunluğu özel sektör firmaları tarafından yayımlanmış 58 bin personel alım yapılacak.

Abone ol
Abone ol 31 Mart 2019 22:20

Uçakların havalimanı içerisinde ki kontrollerini sağlamakla görevli olan Ramp Kontrol Memuru kadrosu için 60 personel alım yapılacak.

En az ilkokul mezunu olmak. Ofis ve evrak işleri için alım yapılacağı açıklanan Büro Memuru kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 595. Yurt yönetim memuru kadrosu için yayımlanan ilan sayısı ise 2.

BU KADROLAR İÇİN BELİRLENEN KOŞULLAR

Bilindiği üzere her alım ilanı için ilanı yayımlayan kurumlar ve firmalar çeşitli alanlarda başvuru koşulları talep ederler. Bu koşullar firmadan firmaya, kadrodan kadroya göre değişkenlik göstermektedir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48'ci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak. Bu şartların dışında adayların sağlamaları gereken öğrenim, deneyim, yaş ve sertifika gibi şartlarda bulunuyor.

İLANLARA NASIL ULAŞIRIM?

Söz konusu alım ilanlarına ulaşmak için adayların İŞKUR İş İlanları sayfası üzerinden arama yapmaları gerekiyor.

Kadrolara Ulaşmak için; Büro Memuru (Genel), Yurt Yönetim memuru ve Ramp Kontrol Memuru kadrolarından birinin adını yazın ve arama butonuna basın.

İŞKUR İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar