Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden 6 Belediye Daimi Statüde Memur, İşçi Personel Alımı Yapıyor!

İŞKUR Üzerinden 6 Belediye Daimi Statüde Memur, İşçi Personel Alımı İlanı Yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamu kurumlarından belediyelere daimi personel statüsünde alım yapılacak. Yapılacak alımların son başvuru tarihleri ile ilan No ve başvuruda dikkat edilecek hususları işin olsa farklı ile sunuyoruz.

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2018 02:23

İŞKUR Üzerinden 6 Belediye Daimi Statüde Memur, İşçi Personel Alımı Yapıyor! 

6 Belediye personel alımıyapacak!

İŞKUR - Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamu kurumlarından 6 Belediyeye Daimi personel statüsünde alımlar yapılacak. Yapılacak alımların son başvuru tarihleri ile ilan No ve başvuruda dikkat edilecek hususları işin olsa farklı ile sunuyoruz. Hangi belediyelere personel alımı yapılacak? Başvurular ne zaman bitecek! 

Uzman, Temizlik işçisi, Bahçıvan , İş Makineleri Operatörü , İş Makineleri Operatörü , Telefon Santral Operatörü, Hayvan Bakıcısı, Hayvan Bakıcısı  pozisyonlarında yapılacak olan kamu personeli istihdamı İŞKUR üzerinden alınmaya başlandı. Adayların yoğun ilgi gösterdiği alımlarda uzman kadrosunda 8 kişi, Temzilik görevlisinde 3 kişi, hayvan bakıcısı alımında 2 kişi, alınacak. Toplamda 17 personel istihdam edilecek. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar tablodade belirtilen ilan No ile ilanalra erişebielcek. Başvurular İŞKUR portal sistemi üzerinden de yapılabilecek. Özgeçmiş oluşturmak, işkur sistemi üzerinden giriş yapmak gerekli olacak. İŞKUR resmi intertnet sitesi üzerinden açık iş ilanları butonunu tıklamak ilan arama sayfasına ulaşmak için yeterli olmaktadır. 


Yorumlar