Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: 41 Bin Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR yayınlandığı iş ilanlarında 41 bin personel alımı yapacağını açıkladı. 

Abone ol
Abone ol 11 Şubat 2019 19:17

Kamuda veya özel sektörde çalışmak isteyen bireyler yayınlanacak olan ilanlara göre başvurularını gerçekleştirebilirler. 

Bu başvurular ise gerek internet şubesinden gerek İŞKUR il şube müdürlüğünden yapabilirler. Bu konunun açıklanmasının üzerine ise konuyla ilgili bilgi almak isteyen bireyler arama motoru üzerinden İŞKUR personel alımı başvuru şartları nelerdir? sorusuna yanıt aramaya başladılar.

İŞKUR PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kamu kurumlarında veya özel sektörde işçi statüsünde çalışmak isteyen bireyler, ya İŞKUR'un internet sitesi üzerinden ya da en yakın İl şube müdürlüğünden başvuru yapabilirler. 

Burada sisteme kayıt yapıldıktan sonra internet üzerinde yayınlanan ilanlardan kendi kriterlerine uygun olanı seçerek başvuru yapabilir ve bu sayede iş sahibi olabilirler. 

Kendinize göre kriterlerinizi belirleyip kendi yetenek ve ilgi alanınıza göre iş ilanlarına başvurarak iş sahibi olabilirsiniz. Bu noktadan sonra başvuru yapılan iş yeri tarafından yeterli görülüp görülmediği kararı verildikten sonra işverenler tarafından telefonları üzerinden ulaşılarak mülakata çağırılabilirler.


Yorumlar