Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden 4 Farklı Üniversite KPSS Şartı Olmadan Personel Alımı Yapacak

4 farklı Üniversiteye KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak. 

Abone ol
Abone ol 16 Ocak 2019 19:40

İŞKUR üzerinden yapılacak alımlarda farklı pozisyonlara en az ilkokul mezunu personel alımı yapılacak.

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

Avrasya Üniversitesi için büro memuru alınacak en az lise mezunu olan ve engelli olan adaylar başvuru yapabilirler. Büro memuru olarak çalışacak elemanın diksiyonu düzgün İletişim becerisi iyi ve erkek engelli aday olması gerekiyor. 

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Aydın Üniversitesi elektrik teknikeri alımı yapacak. Meslek Yüksek okullarının elektrik bölümünden mezun olmuş. Elektrik alanında en az 3 yıl deneyim sahibi sorumluluk sahibi, tercihen elektrik sistemler hakkında bakım tecrübesi olan teknik resim okuyabilen erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış. İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet eden İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere elektrik teknikeri alımı yapılacaktır.

Başvuru ekranı: İçin Tıklayınız

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Aydın Üniversitesi'ne şoför alımı yapılacak. Üniversitenin Florya yerleşkesi otobüs kullanacak E ya da D ehliyetli şoför alınacaktır. 444 14 28 numaradan iletişime geçebilirsiniz.

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Gelişim Üniversitesi bilgisayar mühendisi alımı yapacak. üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği bilgisayar programcılığı ve ilgili bölümlerinden mezun olan en az 5 yıl yazılım geliştirme alanında çalışmış ve yazılımcıların kullanmış olduğum Microsoft.net C# ASP net gibi yazılım programlarına hakim personeller alınacaktır.

Başvuru ekranı: İçin Tıklayınız


Yorumlar