Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: 4 Farklı Şehre Hasta Kayıt Kabul Memuru Alımı Yapılacak

Hasta kayıt kabul memuru personel alımlarına başvurular alınmaya başladı. 

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2019 20:49

İŞKUR üzerinden ilana çıkan 4 farklı işletme, bünyesine hasta kayıt kabul memuru alımları yapıyor. Hasta kayıt kabul memuru alımları için başvurular online olarak yapılabileceği gibi, İŞKUR il ve ilçe müdürlükleri üzerinden de yapılabilecek. 

Başvuruda bulunmak isteyen adayların mutlaka ilan numaralarını kaydetmelerini, başvuru yapacakları şehirde görevli İŞKUR memuruna ilan numarasını iletmeleri gerekiyor. 

İlanlar şuanda yayımlanmış, başvuruları alınır durumdadır. Bu nedenle olası mağduriyetlerin önüne geçilmesi noktasında bu uyarı önem arz etmekte. Başvurularda adaylarda aranacak şartlar ise şöyle;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

T.C vatandaşı olmak, sağlık problemi bulunmamak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olmak, kendisine verilecek görevleri yeirne getirebilecek olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, dış görünüşüne ve mesai saatlerine özen gösterebilecek olmak, bilgisayar kullanımını bilmek, MS-office programlarını kullanabiliyor olmak, güleryüzlü çalışma prensibini benimsemiş olmak, en az lise mezunu olmak şeklinde özetlenebilmektedir. 

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlarda, farklı şehirlere ve işletmelere alım yapıldığından ek nitelikler ve koşullar aranabilmekte. Bu noktayla alakalı bilgilere ilan bağlantılarından erişim sağlanabilmekte.

İŞKUR HASTA KAYIT KABUL MEMURU ALIMLARINA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Yayımlanan ilanlara ulaşmak için açık iş ilanları sayfasından meslek bölümüne hasta kayıt yazılmalı ve açılacak filtre seçenekleri arasından hasta kayıt kabul memuru pozisyonu seçilip aratılmalı. 

Böylelikle sorgulama işleminin hemen ardından ilgili ilan bağlantıları ekrana açılacak. Başvurular online veya bireysel olarak İŞKUR il ilçe müdürlükleri aracılığıyla yapılabilmekte.


Yorumlar