Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: 35 Bin Personel Alımı Yapılacak

Milyonlarca kişinin istihdam edilmesi noktasında 2018 yılı itibariyle ciddi bir yükü omuzlayan İŞKUR' un resmi web adresi üzerinde yeni ilanların eklenmesiyle beraber yayımladığı toplam ilan değerleri üzerinden alınacak personel sayısı 35 bini buldu. 

Abone ol
Abone ol 09 Ocak 2019 19:31

İŞKUR üzerinden şuanda 35 bin kişilik personel alım ilanı vatandaşlara duyurulmuş durumda. Her geçen gün yeni ilanların eklendiği İŞKUR üzerinden, tüm eğitim düzeyleri için personel ve işçi alımları gerçekleştiriliyor. 

Yapılan bu alım süreçlerine başvuru nitelikleri işyerleri ve kurumlar tarafından belirleniyor ve yalnızca bu şart ya da niteliklere sahip kişiler tarafından başvurular gerçekleştirilebiliyor. 

İŞKUR üye profillerinde yer alan üye bilgilerini güncel ve eksiksiz olarak girmelidirler. Yayımlanan personel alımı süreçlerinde, üye bilgilerinde eksiklik veya hata olduğu anlaşılan adayların başvuruları geçersiz kılınmaktadır.

İŞKUR üzerinden 35 Bin Personel Alımı

iskur.gov.tr adresi üzerinde, açık iş ilanları bölümünde şuan itibariyle toplamda 35 bin kişinin istihdam edilebileceği ilanlar yayımlanmıştır. Bu ilanlara başvurular başlamış durumdadır. 

Bazı ilanlar İş Başı Eğitim Programıyla, bazıları da doğrudan normal personel alım süreciyle gerçekleştirilen alımlara yönelik bilgilendirmeler ilan detaylarında yer almaktadır. 

Başvuru yapacak adayların ilan şartlarını ve diğer açıklamalarını dikkatlice okumalarında fayda bulunmaktadır.


Yorumlar