Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden 25 Banka Personel Alımı Gerçekleştirecek

İŞKUR aracılığı ile Akbank en az lise mezunu banka personeli alımı yayımladı. AKBANK bünyesinde istihdam edilmek üzere 25 Bankacılık Meslek elemanı unvanlı personel alımı duyuruldu. 

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2019 14:58

Akbank 25 banka personeli alımı İŞKUR 00004800222 ilan numarasıyla yayınlanmış olup ilgilenen adaylarda aranan özellikler şöyledir.

Başvurmak isteyen adayların bay bayan en az lise mezunu olması, 18 ve 35 yaş aralığında bulunması, bankacılık ve finans deneyimi olanlarda yaş sınırlaması yoktur. 

Daha önce Akbank tarafından düzenlenmiş işe alım mülakatlarında başarısız kabul edilmemiş olmak, en az %40 oranında engelli raporu ile engelli şartlarını taşıyan adaylar alınacaktır.

Adaylar arasında Adalar, Bakırköy, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Çatalca, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kartal, Sarıyer, Silivri, Şile, Şişli, Üsküdar, Zeytinburnu, Büyükçekmece, Kağıthane, Küçükçekmece, Pendik, Ümraniye, Bayrampaşa, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Güngören, Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla, Esenler, Ataşehir, Sancaktepe, Çekmeköy, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Arnavutköy, Sultangazi, İstanbul/Merkez ilçelerinde ikamet edenler tercih sebebi olacaktır.

Başvurmak isteyen adaylar başvurularını 30 Ocak 2019 tarihine kadar işkur şubeleri üzerinden veya işkur resmi internet adresi üzerinden yapabilecek olup 23 Ocak Çarşamba günü saat: 10:00 ile 13:00 arasında Beylicium Avm 3.Kat Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezinde bankacılık alanında çalıştırılmak üzere engelli görüşmesi düzenlenecektir.


Yorumlar