Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden 24 Şehirde Memur ve Kamu İşçisi Alınacak

Türkiye İş Kurumu üzerinden belediye başkanlıklarının yanı sıra pek çok kamu kurum ve kuruluşu  yayımladıkları ilanlarla 5 binden çok personel ve işçi alımı gerçekleştiriyorlar.

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2018 16:06

Söz konusu bu alımlar için ise çoğu belediye başkanlığı KPSS şartı talebinde bulunmuyor.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Bitlis, Bursa, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Giresun, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Manisa, Mersin, Niğde, Sinop, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon" olarak açıklandı.

BAŞVURU KOŞULLARI

Yayımlanan bu personel ve işçi alım ilanları kamu kurumları tarafından yayımladığı için adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını ve kurumların talep ettikleri özel başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor. Diğer yandan kamu haklarından mahrum olmamak şart arasında yer alırken başvuru şartları arasında bulunan diğer şartlar şöyle; alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına aşağıda bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Bu bağlantı ile belediye ve birimlerince yayımlanan tüm ilanları görüntüleyebilirsiniz. İlanlara ulaşmak ve başvuru için gerekli detayları öğrenmek için https://goo.gl/qeAS3o (Web adresini internet tarayıcınızın arama satırına yazınız veya kopyalayarak enter tuşuna basınız)


Yorumlar