Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: 199 Hasta ve Yaşlı Bakım Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına göre, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı kadrosu için yayımlanan ilanlar şu şehirler için duyuruldu.

Abone ol
Abone ol 08 Nisan 2019 21:28

Kırşehir, İstanbul, Kocaeli, Denizli, İzmir, Osmaniye, Ankara, Giresun, Trabzon, Yalova, Malatya, Tekirdağ, Aydın, Antalya, Gaziantep, Sinop, Karabük, Bursa, Eskişehir ve Muğla için yayımlandı.

KADRO DETAYLARI

Söz konusu alım ilanları özel huzurevleri, bakım evleri, özel sağlık hizmeti sunan kurumları tarafından yayımlandı. İlanlarda yukarıda yer alan şehirlerde yapılacak alımlara aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek.

Hasta ve Yaşlı Bakım Personeli ne iş yapar? Hastanın bulunduğu ortamda kişisel bakımlarının yapılması, (banyo, öz bakım vs) Sosyal ve fiziksel ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olunması, Doktor ve/veya sorumlu hemşirenin vereceği görevlerin yerine getirilmesi.

İLANLARA KİMLER BAŞVURU YAPACAK?

Türk vatandaşı olmak, firma tarafından verilen öğrenim şartını sağlamak, alışma sistemi ile ilgili olarak vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak şartını sağlamaları isteniyor.

Bunun yanında erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak, Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak.

İlanları İŞKUR'da görüntülemek için TIKLAYIN


Yorumlar