Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: 1840 Kişilik Büro Memuru Alımı Yapılacak İşte Detaylar

Son zamanlarda ilgi gören kadrolardan olan büro memuru pozisyonuna yönelik olarak yeni ilanlar yayımlanmaya başladı. 

Abone ol
Abone ol 28 Şubat 2019 18:34

İŞKUR üzerinden binlerce kişilik ilan yayımlandı ve bu ilanlar arasında 1840 kişilik büro memuru alım ilanları da yer alıyor. 

Büro memuru alımlarına da başvurular alınmaya başlamış, ilan başvuru değerlendirme süreçleri içerisine girilmiş, bazı ilanların da başvuruları sonlanmak üzere. 

Günlük olarak ilan yayımlayan, başvurusu biten ilanları yayımdan kaldıran İŞKUR açık iş ilanları bölümü üzerinden şuanda toplamda 50 bin kişilik personel alımı yapılmakta. 

Bu ilanlara dileyen ziyaretçilerimiz göz atarak online olarak veya bireysel şekilde İŞKUR il veya ilçe müdürlüklerine müracaat yaparak başvurularını gerçekleştirebilirler.

1840 BÜRO MEMURU ALIM İLANI YAYIMLANDI - BAŞVURU ŞARTLARI

Büro memuru alım ilanına başvuru yapacak adayların; T.C vatandaşı olması, askerlik hizmetini yapmış olması, takım çalışmasına yatkın olması, kamu zararına bir faaliyette yer almamış olması, terör örgütleriyle ismi anılmamış olması, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olması, en az lise mezunu olması, bilgisayar kullanımını bilmesi, MS-Office programlarını kullanabiliyor olması, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olması, dış görünüşüne özen gösterecek olması, evrak düzenleme, fatura kesme vb. işlemleri yapabilecek olması gerekmekte.

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Açık iş ilanları sayfası üzerinden üye girişi yapılarak gerçekleştirilmekte. 

Başvuru yapmak isteyen adaylar üye girişi yaptıktan sonra ilgili ilanları aratıp bağlantılar üzerinden başvurularını yapabilirler. 

Tüm ilanlar İŞKUR açık iş ilanlarında yayımlanmakta.


Yorumlar