Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: 1154 Güvenlik Görevlisi, Amiri ve Müdürü Alımı Yapılacak

Güvenlik Görevlisi alım ilanları toplam 5 farklı pozisyonlda yayımlandı. Bu alımlarda toplam 1154 personel alımı yapılacağı bildirildi. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği güvenlik görevlisi alımı açık kadroları şu şekilde

Abone ol
Abone ol 26 Mayıs 2019 15:37

Güvenlik Amiri/Sorumlusu kadrosu için yayımlanan personel alım ilanı sayısı: 7

Güvenlik Görevlisi kadrosu için yayımlanan personel alım ilanı sayısı: 1110

Güvenlik Görevlisi (Silahlı) kadrosu için yayımlanan personel alım ilanı sayısı: 25

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) kadrosu için yayımlanan personel alım ilanı sayısı: 9

Güvenlik Müdürü kadrosu için yayımlanan personel alım ilanı sayısı: 3

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

İŞKUR ve başka platformalar üzerinden adaylara duyurulan tüm personel alım ilanlarında adaylardan bazı koşullar talep edilir. Bu koşullar alım yapılacak kadronun gerekliliklerine göre belirlenen özel koşullar ile herhangi bir ilana başvuruda bulunmak için gerekli ortak koşullardan oluşur.

Bu koşullar arasında ise ortak koşullar her aday tarafından sağlanmalıdır ancak ilanda alımlar için belirli olan koşullar özel başvuru koşullarıdır.

İlan için talep edilen koşullar: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak Güvenlik Görevlisi kadrosu için talep edilen silahlı veya silahsız sertifika sahibi olmak, Firmalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak.

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Öncelikle adaylar İŞKUR'dan kendilerine uygun ilanları bulacaklar. Kendilerine uygun ilanları bulan adaylar ilan metninde yer alan şekilde başvurularını yapacaklar.

Başvurular için iki yöntem var. Birincisi İŞKUR üzerinden internet üzerinden elektronik başvuru yöntemi. İkinci yöntem ise ilan metninde yer alan telefon numarasından randevu alıp bizzat başvuruda bulunmak.

İlanlara ulaşmak için

Güvenlik görevlisi kadrosu için yayımlanan ilanlar TIKLAYIN


Yorumlar