Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinde 53 Bin Personel Alınacak! Hangi kadrolara alım yapılıyor?

#İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında 53 bin kişilik personel alımı yapılacak! Yayımlanan 53 bin personel alımı ilanı hakkında tüm ayrıntıları haberimizde derledik. İşte İŞKUR Üzerinde 53 Bin Personel Alım İlanını Tüm ayrıntıları.

Abone ol
Abone ol 09 Kasım 2018 00:22

İŞKUR Üzerinde 53 Bin Personel Alınacak! Hangi kadrolara alım yapılıyor?

İŞKUR personel alımları kapsamında 1 yıl içerisinde 1 milyon kişinin istihdamı sağlandı. Bu istihdam rakamlarına ek olarak işverenlere teşvikler, girişimcilere, gençlere çeşitli imkanlar da sağlandı. Milyonlarca kişinin yararlandığı bu imkanlara ek olarak Milli İstihdam Seferberliği programı dahilinde personel alımları yapılmaya devam ediliyor. Yayımlanan binlerce kişilik personel alım ilanı bulunuyor. İŞKUR ilanları dahilinde şuanda 53 bin kişilik personel alımları yapılmaktadır. Hemen hemen her pozisyonda ve eğitim düzeyinden gerçekleştirilecek alımlara başvuru yapmak isteyecek adaylar için gerekli detaylar haberimizde yer almaktadır. Başvuruda bulunacak adayların ilgili ilan şartlarına mutlaka göz atmalarını önermekteyiz.

Hangi kadrolara alım yapılıyor?

İŞKUR personel alımı dahilinde hem özel sektör hem de kamudaki birçok pozisyona personel alımları gerçekleştirilmektedir. Yürütülen personel alımlarında çok sayıda kadro ve pozisyon yer aldığından Türkiye geneli yapılan bu alımların detaylarına ulaşmanız için gerekli olacak bağlantılar aşağıda yer alacaktır. Bu bağlantılar üzerinden başvuru şartlarına ulaşabilirsiniz. Binlerce farklı kadro bulunduğundan, adayların taşıması gereken ortak nitelikleri sıralamamız doğru olacaktır. Bu ortak özellikler; T.C vatandaşı olmak, sağlık problemi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bırakılmamak, kamu görevinden uzaklaştırılmamak, emekli aylığı almıyor olmak, görevini başarıyla yerine getirebilecek, sorumluluk sahibi kişiler olmak, mesai kavramlarına uyum sağlayabilecek, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, mesleki bilgi sahibi olacak ya da kendini geliştirmeye açık kişiler olmak şeklinde sıralanabilmektedir.



Başvurular nasıl ve nereden yapılıyor?

Yayımlanan ilanlara tüm başvurular İŞKUR resmi web adresi üzerinden yapılmaktadır. İlanlara başvuruda bulunmak isteyen ziyaretçilerimiz, Açık İş İlanları alanından tüm pozisyonlara göre arama yapabilir, ilanları kamu ya da özel sektör olarak filtreleyebilirler. Yayımlanan ilanlara başvurular öncesinde İŞKUR iş ve meslek danışmanlarına başvurulmasının fayda sağlayacağı bilgisi de aktarılmaktadır. Hak kaybı yaşamamak için İŞKUR iş ve meslek danışmanları aracılığıyla başvurularınızı gerçekleştirmenizi öneririz. Tüm memur alımlarını takip etmek ve başvuruda bulunmak için gerekli detaylara ulaşabilmek amacıyla mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. 53 bin personel alımına ulaşmak için TIKLAYINIZ.


Yorumlar