Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Kurumdışı Sözleşmeli Personel Alımı KPSS Şartı Yok: Son Başvuru 16 Nisan

İŞKUR 2019 yılı kamu’ya SYDV personel alımları yapılacak. Alımları Kırklareli, Sinop, Tokat, Niğde, Osmaniye, Kastamonu, Kocaeli ve Edirne şehirlerinde gerçekleşecek.

Abone ol
Abone ol 15 Nisan 2019 20:16

Kastamonu Cide Belediyesi Turizm Mühendislik İnşaat Nakliyat Hafriyat Pazarlama San ve Tic. Ltd. şirketi bünyesinde istihdam edilecek olan personellerin unvanlarına dair yer alan bilgide; Temizlik, İnşaat, Turizm, Sosyal Tesisler ve Bina İçi görevler unvanları ile alımların yapılacağı duyuruldu.

Cide Belediyesi içerisinde yapılacak olan 7 kişilik beden işçisi istihdamına başvuru yapmak isteyen vatandaşların 18 yaşını bitirmiş ve aynı zamanda emekliliğe hak kazanmamış olma koşulu ibareler yer almakta.

Kocaeli Belediyelerinden Karamürsel Belediyesi bünyesinde kurulan ve insan kaynakları görevlerini üstlenen Kar Bel Personel A.Ş şirketi tarafından istihdam edilecek personelin unvanına dair olarak yapılan açıklamada cankurtaran ibaresi yer aldı.

Belediye bünyesinde cankurtaran olarak görev yapılacak alımların 1 kişi ile sınırlı tutulduğu açıklanırken, söz konusu 1 kişilik cankurtaran istihdamın geçici nitelik ile alımı yapılacağı ayrıcana belirtildi.

Edirne’ye bağlı olarak hizmet veren İpsala Belediyesi bünyesinde alımı yapılacak personele dair verilen unvan bilgileri doğrultusunda; ilgili personelin sekreter olarak görev yapacağı ilgili vatandaşların bilgisine sunulmakta.

İpsala Belediyesi’nde Sekreter olarak görev alacak olan personel için süresiz ve sözleşmeli alım yapılacağı, ilgili alımın bir kişi ile sınırlı tutulduğu ilan edildi.

Osmaniye kentinde yer alan ve Ekmekçilik isi ile uğraş bulan Ata Ekmekçilik şirketi bünyesinde personel alimi için ihtiyaç olduğu belirtildi.

Ata Ekmekçilik içerisinde istihdam edilecek olan personelin unvanına dair yapılan açıklamada; Temizlik Personeli alimi yapılacağı açıklanırken, bahsi geçen isçilerin alimi için 2 kişilik kontenjan bulunduğu belirtildi.

Niğde Bor Belediyesine alımı yapılacak olan personelin Bor Belediyesi Personel Limited Şirketi bünyesinde gerçekleştirileceği belirtilirken; alımı yapılacak olan personelin daimi statüde işe alınacağı belirtildi.

Belediye bünyesinde alımı yapılacak olan personelin unvanına dair verilen bilgide Büro Yönetimi ve Sekreterlik unvanı ile 1 kişilik alım yapılacağı ilgili vatandaşların bilgisine sunuldu.

Tokat Niksar ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde istihdam edilecek personellere dair verilen detaylı bilgilere göre istihdam edilecek personeller geçici statüde alımları yapılacağı bilgisine yer verildi.

Çok sayıda yapılacağı personel alımların farklı unvanlarda yapılması öngörülürken, unvanlar için; 5 kişilik Temizlik isçisi ve ayrıca 1 Kişilik şoför alımları yapılacağı ilgili vatandaşların ve kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Kırklareli iline bağlı olarak hizmet veren Kıyıköy Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere işçi alımı yapılacak.

Kıyıköy Belediyesi içerisinde hizmet talebi ile alımı yapılacak olan işçinin unvanına dair verilen bilgide; Beden İşçisi ibaresi yer almakta.

Kıyıköy Belediyesi’nde beden işçisi olarak alınacak kişi için 1 kişilik kontenjan açıldığı belirtilmekle birlikte; ilgili işçinin geçici statüde işe alınacağı da ilanda yer alan bilgiler arasında ayrıca belirtilmekte.

Sinop’ta faaliyet gösteren ve hali hazırda kazı çalışmaları devam eden arkeolojik çalışmalar içerisinde görevlendirmelerin yapılacağına dair alım ilanları İŞKUR tarafından yayımlanan ilan ile ilgili vatandaşların bilgisine sunuldu.

Yapılan çalışmalar akabinde yayımlanan ilan neticesinde ihtiyaç duyulan personel sayısı ve unvanların çeşitli olduğu söylenirken; alımların yapılacağı unvanlara yönelik işçi için Beden İşçisi ve ayrıca Uzmanlar içinde; Sanat Tarihçisi ve Arkeolog ihtiyacı olduğu belirtildi.


Yorumlar