Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Kendi Bünyesine Memur Alımı Yapacak

Kamuya ve bağlı kuruluşlarına memur alımının yapılacağı 2019 yılına girmiş bulunuyoruz. 

Abone ol
Abone ol 31 Aralık 2018 18:27

Şuan itibariyle çok sayıda bakanlık, kurum ve kuruluş bünyesine 2019 yılı memur alımı için ilanlar yayımlanmış durumda. 

Bu ilanlar hem Devlet Personel Başkanlığı (DPB) web adresi üzerinden, hem resmi gazete aracılığıyla hem de İŞKUR web adresinden kamuoyuna duyuruluyor.

Yürütülecek memur alımlarında özellikle İŞKUR üzerinden çok sayıda ilana başvurular alınmaktadır. İŞKUR memur alımı süreçleri için yayımladığı duyuruların yanı sıra, kendi bünyesine; İŞKUR çatısı altında görev alacak memur ve personel alımlarına yönelik de ilanlar yayımlıyor.

İŞKUR kendi bünyesine memur alacak

Geçtiğimiz günlerde resmi gazetede duyurulan ilan, İŞKUR resmi web adresi üzerinde de duyurularak işkur memur alımı yapılacağı aktarıldı. 

İlana başvurmak isteyen adayların; 657 sayılı kanunun 48.maddesindeki şartları taşıması, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması, sağlık problemi bulunmaması, kamu zararına faaliyette yer almamış ya da ismi anılmamış olması, iletişim becerileri gelişmiş olması, takım çalışmasına yatkın olması, KPSS puanı bulunması, belirtilen bölümlerden mezun olunması, 35 yaşını aşmamış olması, erkek adaylar için askerlik hizmetlerini tamamlamış olması, İŞKUR üye profillerinde hatalı bilgi ya da eksiklik bulunmaması, belirtilen tarihler arasında başvurularını gerçekleştirmiş olması gibi şartlar aranmaktadır. 

İŞKUR bünyesine yapılacak işkur ilanı kapsamında; Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 10, İktisat 10, Kamu Yönetimi / Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 6, Maliye 4, Endüstri Mühendisliği 5 olmak üzere toplamda 35 memur alımı yapılacaktır. 

Yayımlanan ilana başvurular 7 Ocak 2019 Pazartesi ile 18 Ocak 2019 Cuma tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 

İlana yönelik detaylara İŞKUR web adresi üzerinden erişim sağlanabilmektedir.


Yorumlar