Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden Türk Telekom Bayilerine Satış Danışmanı ve Satış Görevlisi Alım İlanı Yayımlandı

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden Türk Telekom Bayilerine Satış Danışmanı ve Satış Görevlisi Alım İlanı Yayımlandı. Türk Telekom İŞKUR üzerinde ilan yayımlayarak farklı bayilere en az lise mezunu Satış Danışmanı ve satış görevlisi alacağını belirtti.

Abone ol
Abone ol 10 Temmuz 2019 02:41

İŞKUR  İş İlanı | İŞKUR Üzerinden Türk Telekom Bayilerine Satış Danışmanı ve Satış Görevlisi Alım İlanı Yayımlandı.

Türk Telekom İŞKUR üzerinde ilan yayımlayarak farklı bayilere en az lise mezunu Satış Danışmanı ve satış görevlisi alacağını belirtti.

Türk Telekom yeni personel alım ilanları yayımladı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre Türk Telekom farklı bayilerinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere Deneyimli personel alımı yapacağını ilan etti. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere alım yapılacak ilanlar hakkında detayları paylaşıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Bayiler: Emre Akkaya İletişim ve Halil Erdem

Alım Yapılacak Pozisyonlar: Satış Görevlisi ve Satış Danışmanı

En Az Eğitim Seviyesi: Lise Mezunu ve ÖnLisans mezunu

İşveren Statüsü: Özel

SATIŞ DANIŞMANI İLANI:

Satış danışmanı pozisyonunda Akkaya İletişim firmasınd agörevlendirilmek üzere En az lise mezunu ve 20 yaşından büyük 30 yaşıdan küçük Kadın personel alımı yapılacak. Emre Akkaya adı ile verilen ilanın detayları şöyledir;

Serdivan Avm'de bulunan Türk Telekom mağazasında ,Akkaya İletişim'de çalışmak üzere deneyimli  SATIŞ DANIŞMANI  alınacaktır.**** İnsan ilişkileri iyi, daha önce iletişim/ telekominikasyon alanlarında çalışmış ya da bu alanlara ilgi duyan personeller tercih edilecektir.****İş detayları için ;  Mualla Ceylan :0535 465 20 95 aranabilir.*****(A.ÖZGÜN AKTAŞ)

Başvurular en geç 02 Ağustos 2019 tarihine kadar İş İlan No (00005055926) ile yapılmaktadır.

SATIŞ GÖREVLİSİ ALIM İLANI:

Söz konusu pozisyona erkek veya kadın adaylar başvuru yapabilecek olup adaylardan istenen en az eğitim seviyesi Ön Lisans mezunu olarak belirtilmiştir. Alımlarda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti mezunu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 20 ile 30 yaşları arasında olmak şartları aranıyor. Söz konusu ilan Halil Erdem adından verilmiştir.

Adaylar başvurularını en geç 27 temmuz 2019 tarihine kadar İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. Söz konusu ilan için ise,  İş İlan No (00005044672) kullanılarak başvuru yapılabilmektedir.


Yorumlar