Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden TÜBİTAK İçin Silahlı Koruma Memuru Alımı İlanı Yayımlandı!

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden TÜBİTAK İçin Silahlı Koruma Memuru Alımı İlanı Yayımlandı! TÜBİTAK en az ön lisans mezunu memur kapsamında silahlı olmak üzere güvenlik memuru alacak. TÜBİTAK başvuru şartlarına, ilan numarası ve tüm ayrıntılar haberimizde

Abone ol
Abone ol 23 Temmuz 2019 15:32

İŞKUR  İş İlanı | İŞKUR Üzerinden TÜBİTAK İçin Silahlı Koruma Memuru Alımı İlanı Yayımlandı!

TÜBİTAK en az ön lisans mezunu memur kapsamında silahlı olmak üzere güvenlik memuru alacak. TÜBİTAK başvuru şartlarına, ilan numarası ve tüm ayrıntılar haberimizde

TÜBİTAK memru alımı yapacak. Resmi Gazete ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmasının ardından başvuru süreci başlamış oldu. Adayların en çok merak etmiş olduğu konulardan birisi başvuruların nasıl yapılacağı ve başvuru şartları oldu.Sizlerle haberimizde başvuru şartları ve ilan numarası hakkında bilgileri paylaşacağız. İşte detaylar.

TÜBİTAK 5 kişilik boş kadro ile bünyesindeki güvenlik için Koruma memuru alımıyapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

TÜBİTAK ilanına sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek. Bu kapsamda adaylardan en az ön lisans mezunu olmak şartı aranmakta. Diğer niteliklere göre ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Silahlı özel güvenlik görevlisi belgesine sahip olmak, Vardiyalı çalışma ve gece çalışmasına engel olabilecek bir durumu olmamak ve Ankara'da ikamet etmek şartları aranacaktır.

Ayrıca sadece TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) adaylar bu ilana başvuru yapabielceklerdir.

NASIL BAŞVIURU YAPILIR? İLAN NO NEDİR?

TÜBİTAK memur alımına başvuru süreci 22 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 4 gün süre ile 16 Temmuz 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını şahsen Ankara İŞKUR müdürlüğünden veya İnternet ortamında yapılacaktır.

Söz konusu ilana başvuru için İlan Numarası 00005076624 ile başvurularını yapabilirsiniz. İŞKUR resmi internet sayfasına ulaştıktan sonra İLAN NO  yazan kısma bu numarayı yazarak ilgili ilana ulaşılacak ve başvuru yapabileceksiniz.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi 09/08/2019 tarihinde saat 10:00’da Tunus Caddesi No:80 Çankaya /ANKARA adresinde bulunan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlık binasında yapılacak olup, www.tubitak.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Adaylar, istemeleri hâlinde kura çekimini izleyebilirler. Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar