Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden 12 Belediye İçin Personel Alım İlanı Yayımlandı

İŞKUR Üzerinden 12 Belediye İçin Personel Alım İlanı Yayımlandı. Kurum Dışı ve Kamu Grubu olarak yayımlanan ilanlara göre 12 Belediye toplamda 200 kişilik kadro ile personel alacak. İşte alım yapacak belediyeler ve kadrolar.

Abone ol
Abone ol 15 Haziran 2019 03:24

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden 12 Belediye İçin Personel Alım İlanı Yayımlandı

Kurum Dışı ve Kamu Grubu olarak yayımlanan ilanlara göre 12 Belediye toplamda 200 kişilik kadro ile personel alacak. İşte alım yapacak belediyeler ve kadrolar.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya 12 farklı belediye 200 kişilik boşluk ile alım yapacağını ilan ettiler. Alımlar farklı pozisyonlar için İşçi Alımları yapılcak ve başvuru yapmak isteyen adaylar şahsen veya elektronik ortamda başvuru yapabilecekler. Bu yönde ilanlar yayımlanmış olup başvurularda başlamıştır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER NEDİR?

Belediye Personel Alımları ilanlarına başvuru yapacakAdayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az okuryazar olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi niteliklerin taşınıyor olması gerekmektedir.

KURUM DIŞI BELEDİYE İLANLARI:




Sivas Sarkışla Belediyesi: 1 Motor Yenileme Ustası


Çanakkale Bayramiç Belediyesi: 3 Temizlik İşçisi


İzmir Tire Belediyesi: 1 İnşaat İşçisi, 2 Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Elemanı, 1 Park ve Bahçe Bakım Elemanı


İzmir Menderes Belediyesi: 1 Koordinatör - Eğitim, Sağlık, Spor, Kültür, Sosyal İşler Personeli, 1 Elektrik Tesisatçı / Elektrik Tesisatçıcı ve Pano Montörü, 1 İnşaat Mühendisi, 10 Büro Memuru, 1 Beden İşçisi


Mersin Büyükşehir Belediyesi: 80 Plaj Görevlisi


İZBAŞ İzmir İlçe Belediyesi: 50 Personel


Samsun Bafra Belediyesi: 2 Cankurtaran


Balıkesir Gömeç Belediyesi: 4 temizlik İşçisi


Tekirdağ Çorlu Belediyesi: 4 Destek Hizmetli personeli




Söz konusu olan bu ilanlara başvurular şahsen yapılacak. Adaylar bu ilanların detaylarına ulaşmak için aşğıdaki bağlantısına tıklayabilir ve tüm belediye ilanlarına ulaşabilirler.



KURUM DIŞI BELEDİYE İLANLARINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN 



KAMU GRUBU BELEDİYE İLANLARI:




Gündoğmuş Belediye Başkanlığı: 5 Beden İşçisi ( Genel )


Devrek Belediye Başkanlığı: 4 Büro İşçisi


Horasan Belediye Başkanlığı: 9 Büro Memuru ( Genel ), 1 Greyder Operatörü, 1 Fotoğrafçı, 16 Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) , 1 Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü, 1 Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü olmak üzere 28 personel alımı yapılacak.




Söz konusu olan bu ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantısını kulalnarak ilgili ilanlara ulaşabileceksiniz. Başvurular Şahsen veya Elektronik ortamda İŞKUR üzerinden alınmaktadır.



KAMU GRUBU BELEDİYE İLANLARINA BAŞ VURMAK İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar