Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR İMD ve Büro Personeli Alımı Sonuçları ne Zaman Açıklanacak?

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı (İMD) ve Büro Personeli sözlü mülakat neticeleri açıklanmamıştı. 

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2018 13:02

İŞKUR bünyesine 4 ay evel alımı yapılacağı söylenilen ve sözlü sınavların yapıldığı İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı ile Büro Personeli kadroları hakkındaki zaman hala devam ediyor. 

İş ve Meslek Danışmanı kadrosu, Büro Personeli kadrosu için yoğun ilgi söz konusuydu

Başvuruları geçtiğimiz aylarda alınan pozisyonlar için yoğun bir başvuru yapılmış, adaylar sözlü sınavlara tabi tutulmuştu. Binlerce kişinin katıldığı pozisyonlara yönelik uygulanan sözlü sınav sürecinin ardından, İŞKUR müdürü önemli bir açıklamaya yer verdi. 

İlanın neticelerin açıklanmasını bekleyen adayların taleplerine dair, neticelerin açıklanmadığını, sürecin bakanlık tarafından yapıldığı belirtildi. 

İŞKUR müdürü Cafer Uzunkaya açıklamasında ilgili pozisyonlardaki alımların en nitelikli kişilerin ve hizmet odaklı çalışma anlayışının gereği olarak bakanlığa devredildiğini, ilgili süreçlerin bakanlık tarafından yapıldığını söyledi. Bakanlık nezdinde çalışmaların da hala sürdüğünü ve bu çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz kamuoyuna ve adaylara bilgilendirmenin yapılacağı söylendi. 

Sürecin bakanlığa devredilmesi Başkan Erdoğan' ın talimatı olduğunu ve Bakanlık tarafında çalışmaların bitirilmesi durumunda açıklanacağını, sürecin muhattabının şuan için bakanlık olduğu ifadelerine yer verildi. 


Yorumlar