Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR'dan Annelere Günlük Harçlık! Başvurular Nasıl Yapılacak?

İŞKUR'dan Annelere Günlük Harçlık! Başvurular Nasıl Yapılacak? İŞKUR'da bulunan kişiler tarafından hazırlanarak bir proje haline gelen annelere günlük harçlık projesi hayata geçmeye hazırlanıyor. İŞKUR kapsamında gerçekleşecek proje iş gücüne katkı da bulunan her anneye günlük olarak 70 TL veriliyor. Detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 11 Ekim 2018 07:45

İŞKUR'dan Annelere Günlük Harçlık! Başvurular Nasıl Yapılacak?

Çalışma Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile birlikte İŞKUR'un ortak yürüttüğü "İş'te Anne" projesi kapsamında annelerin sorumluluklarından feraget etmeden iş hayatlarına devam etmeleri ayn zamanda da para kazanmları sağlanacak.

Hem bakanlığın hem de İŞKUR'un desteklemiş olduğu bu proje kapsamında anneler İşbaşı Eğitim programlarına sevk edilerek gittikleri her gün için günlük olarak 70 TL ödeme alabilecek. Alacak oldukları maaşları kapsamında aynı zamanda da annelerin iş kazaları, meslek hastalığı ve genel sigorta primleri ile ilgili hakları olan ücretlerden İŞKUR tarafından ödenecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

İŞKUR tarafından hayata geçirildiği İş'te Anne projesi kapsamında başvuruların Türkiye çapında her ilde bulunan İŞKUR il merkezlerine giderek çocuğa ait nüfus cüzdanı aslı ve kreş ya da gündüz bakımevi faturası ile başvuru yapabilecekleri belirtildi.




Yorumlar