Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR' da Yayımlandı: Okuryazar Personel Alınacak

İŞKUR istihdam programlarının yanı sıra çok çeşitli kadrolara yönelik memur personel alımlarını da sürdürmeye devam ediyor.  

Abone ol
Abone ol 19 Kasım 2018 10:42

En az lise mezunu olan adayların başvurabildiği ilanların yanı sıra okuryazar olmak şartıyla yapılan memur personel alımlarını da gerçekleştirmeyi devam ediyor. 

Yapılan memur personel alımlarında okuryazar olmak şartıyla çok sayıda ilan yayımlanmış ve başvuru süreçleri başlatılmış durumdadır. 

Çok sayıda kadro bulunduğundan ek niteliklere ilgili başvuru bağlantısı üzerinden erişebilir, okuryazar olmak şartıyla yayımlanan ilanlardaki kadro detaylarına ulaşabilirsiniz. 

Bazı kadrolarda askerlikle, sağlıkla alakalı şartlar olabileceği gibi, bazı sertifikaların da temin edilmesi istenebilmektedir. İlgili ilanlardaki kadrolar aşağıdaki gibidir:

Pastacı yardımcısı, kaynak operatörü, temizlik görevlisi, bulaşıkçı, seyahat servis elemanı, hurda toplayıcısı, bekçi, mobilya işçisi, şoför, ütücü, beden işçisi, paketleme işçisi, bahçıvan, tesisatçı, mutfak görevlisi, çanta imalatçısı, tornacı, pastacı çırağı, aşçı yardımcısı gibi çok sayıda kardo için alımlar yapılmaktadır. 

En az okuryazar durumdaki adaylar burada yer alan kadrolar ve çok daha fazlasına başvuru yapma imkanına sahiptirler. Yapılan memur personel alımlarında adayların başvuruları ilgili başvuru bağlantıları üzerinden yapılacaktır. 

Başvuruda bulunmadan evel ilan şartlarına dikkatlice bakılması ve mümkünse İŞKUR iş ve meslek danışmanları yardımıyla başvuruların yapılması faydalı olmaktadır. 


Yorumlar