Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Bünyesinde İdari Sözleşmeli Büro Personeli Alımı Yapılacak

Türkiye İş Kurumu bünyesinde görevlendirilmek üzere idari sözleşmeli büro personeli alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 15 Ocak 2019 21:05

21 Haziran tarihinde İŞKUR üzerinden ilan edilen açıklamaya göre asıl listeden kazanan adaylar belirlenmişti. Yeni açıklamaya göre asıl listeden kazanan ve çeşitli nedenlerle göreve başlamayn adaylar yerine yedek listeden kazanan adaylar evrak teslimi yapmaları istenildi.

445 ADAY İÇİN YEDEK ATAMA

25 Ocak tarihi mesai bitimine kadar sonuç listesinde belirtilen adreslere şahsen olarak gerekli olan evrakların teslim edilmesi gerekmektedir.

Yedek listeden atama bekleyen adaylar dikkat. İŞKUR üzerinden yapılan açıklamada her ayın ilk iş günü ile 15. Günü tatil olması halinde sonraki iş gününde ihtiyaç olması halinde yedek listeden personel alımı için duyuru yapılabilecek. Adaylara ayrıca tebligat yapılamayacağından resmi internet sitesi üzerinden yapılacak açıklamaları takip etmeleri gerekmektedir.

Büro personeli kadrosunda yedek listeden İŞKUR genel merkezi ile il ve ilçelerde bulunan hizmet merkezlerinde il müdürlüklerinde göreve başlayacak aday sayısı belli oldu. 

Açıklanan sonuçlara göre 445 aday ilk yedek sonuçlara göre göreve başlayacak. 2. Yedek yerleştirme sonuçları için işkur resmi internet sitesini takip edebilirsiniz.

Yedek atama sonuçları için tıklayın


Yorumlar