Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Bünyesinde 3 Farklı Kadroda Danışman Alımı Yapılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Türkiye İş Kurumu kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 3 farklı kadroda danışman personel alımları yapılacağı açıklandı.

Abone ol
Abone ol 18 Aralık 2018 12:46

İŞKUR'un geçici koruma altında bulunan Suriyeli sığınmacılar ve Türk vatandaşları için istihdam desteği projesi kapsamında Bireysel Danışmanlık hizmet alımı yapılacak.

Dünya Bankası İşbirliği ile İŞKUR tarafından uygulanan AB tarafından desteklendiği (finansa edildiği) geçici korum altında bulunan Suriyeli vatandaşlar ile Türk vatandaşların istihdam edilebilmesi için pilot iller arttığı açıklandı. Buna göre İŞKUR'dan projenin devam etmesinde görevlendirilecek olan bireysel danışmanları istihdam edilecek.

3 farklı kadrodaki danışman alımlarından bir tanesi analiz danışmanı kadrosunda bir kişi istihdam edilecek. Adaylar İŞKUR Bilgi İşlem Dairesi başkanlığında bilgi işlem işlerinde görevlendirilecek

Adayların 2020’nin son çeyreğine kadar projenin tamamlanmasına kadar istihdam edileceği açıklandı. 

İlan detaylarına erişmek için tıklayın

Yazılım geliştirme kadrosunda istihdam edilecek olan personellerin 3 yıllık mesleki tecrübesine sahip olmaları, iyi derece İngilizce bilmeleri ve bunu belgelemeleri istenilmektedir. 

İlana erişmek için tıklayın

Geçici koruma altında Suriyeli ile Türk vatandaşlar için istihdam desteği projesi kapsamında 1 kişi alınacak. Başvuru yapacak olan adayların 3 yıl test uzmanlığı yada benzer kadrolarda iş tecrübesi olması istenilmekte ve İngilizce bilgisinin bulunmasını bunu belgelemek istenilmektedir. 

ÇSHAB'a bağlı İŞKUR bünyesine proje kapsamında görevlendirilecek olan personeller projenin tamamlanması için planlanan 2020 yılının son çeyreğine kadar görevlendirileceği belirtildi. 

İlan detayları için tıklayın

SON BAŞVURU TARİHİ

Adayların başvuru yapacakları pozisyon adının ve referans numarasının belirtildiği Türkçe olarak düzenlenen öz geçmişlerini 23 Aralık 2018 tarihine kadar saat 23:59'a ladar belirtilen e-posta adresine yada elden ulaştırılması istenildi. 

Başvuru için mail adresi (proje.ilanbasvuru@iskur.gov.tr) Adres: Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı No: 42 Yenimahalle / Ankara


Yorumlar