Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İş Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Personel Alımı Gerçekleştirecek

Vakıfbank, Halkbank ve İş Bankasına ait internet siteleri üzerinden yapmış oldukları ilan ile memur alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2019 19:17

Vakıfbank tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların dikkat etmeleri gereken ilk nokta ise başvuruların 15 Mart tarihinde bitecek olması.

Vakıfbank tarafından yayımlanan banka personel alım ilanında alımların tek bir kadrodan yapılacağı ilan edildi. İlana göre Müfettiş Yardımcılığı kadrosuna yapılacak olan alımlara lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Belirli bölümlerin başvuru yapabileceği banka memuru alım ilanında çok sayıda bölüm başvuru yapabilecek.

HALKBANK PERSONEL ALIM İLANI

Halkbank yayımladığı personel alım ilanında başvurular 18 Mart tarihine kadar devam edecek. Bu zamana kadar adayların ilana muhakkak başvuru yapmaları gerekiyor.

İlana başvuru yapacak adaylar başvurularını Gişe Personeli kadrosuna yapacaklar. Servis Görevlisi olarak yayımlanan ilan için adaylardan talep edilen en dikkat çekici başvuru koşulu ise Kıbrıs'ta ikamet etmesi gerekiyor olması.

Kıbrıs'a yapılacak olan alımlara başvuru yapacak adaylardan talep edilen diğer koşul ise öğrenim şartı. Adayların lisans mezunu olması isteniyor.

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, başvurularını Banka Memuru kadrosuna yapacaklar.

Yapılacak olan alımlara üniversitelerin ilan metninde yer alan öğrenim şartını sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek.

Çok sayıda lisans bölümün başvuru yapabileceği ilanda yer alan diğer bir şart ise yaş şartı. Adayların 30 yaşında olması gerekiyor.


Yorumlar