Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İş Bankası Güvenlik Görevlisi gerçekleştiriyor İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuruları Sona Eriyor!

Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi olmak isteyenler dikkat! İş Bankası personel alımı gerçekleştiriyor. İş Bankası bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için geçtiğimiz günlerde güvenlik görevlisi alım ilanı yayımlamıştı. Ancak başvurularda artık son günlere gelindi. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2018 16:48

İş Bankası  Güvenlik Görevlisi gerçekleştiriyor İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuruları Sona Eriyor!

İş Bankası geçtiğimiz günlerde bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını ilan etmişti. Söz konusu ilan için başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başladı ve artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için haberimizde ilgili ilan hakkında detaylı bilgi veriyoruz. İşte detaylar.

İş Bankadı resmi internet sitesindeki yayımladığı ilana göre İstanbuldaki Şube ve Genel Müdürlük birimlerine sınavla Erkek Özel Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirecek. Söz konusu ilan için adaylara 27 Eylül 2018 tarihinde İstanbulda Yazılı sınav yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylar ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 27 Eylül 1990 ve sonraıs doğumlu olmak, En az lise mezunu veya ticaret meslek lisesi mezunu olmak, En az 175 cm boyunda olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek bir durum olmamak, Vardiyalı çalışmasına engel durum olmamak, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşuna mecburi hizmet şartı bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış olmak, Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi sertifikası olmak, İstanbul ilinde ikamet ediyor veya olabilecek olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlite başladılar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 21 Eylül 2018 tarihine kadar saat 12:00 a kadar gerçekleştirebilmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını sadece cv.isbank.com.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilirler.

İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvur usayfasına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.



Başvuru Sayfası



İlgili İlanların Bulunduğu Sayfa


Yorumlar