Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İş Bankası Eylül Ayında En Az Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi ve Müfettiş Yardımcısı İlanı Yayımladı!

İş arayanlar için bir iş fırsatı da İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası Eylül Ayında yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre Güvenlik Görevlisi ve Müfettiş Yardımcısı alınacak. İşte başvuru şartları ve başvuru bilgileri şöyledir.

Abone ol
Abone ol 11 Eylül 2018 00:40

İş Bankasıbünyesindeki perosnel eksikliğini karşılamak üzere Eylül ayı için yeni ilanlar yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre İş Bankası bünyesindeki personel eksikliğini gidermek üzere Güvenlik Görevlisi ve Müfettiş Yardımcısı alacak. Söz konusu ilanlar İş Bankası resmi internet sitesi üzerinde yayımlanmış olup sizlere ilalar hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Ancak başvuru işlemleri İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

İş Bankası yayımladığı ilana göre, Müfettiş Yardımcılığı SInavı ile personel alacak. Söz konusu sınav 11 Kasım 2018 tarihinde düzenlenecektir. Bir diğer ilana göre ise, Erkek Özel Güvenlik Görevlisi Sınavı İstanbul'da 27 Eylül 2018 tarihinde düzenlenecektir. İşte başvuru şartları şöyledir;

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

İş Bankası alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan genel olarak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Güvnlik Görevlisi çin 1990 ve sonraso doğlum lu olmak, Müfettiş Yardımcısı pozisyonu için 1988 ve sonrası doğumlu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Daha önce ilgili pozisyonlar için yapılan sınavlardan başarısız olmamış olmak, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşuna mecburi hizmet koşulu bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan özel olarak, Güvenlik Görevlisi pozisyonu için, Erkek olmak, En az 175 cm boyunda olmak, En az lise mezunu olmak, Silahlı özel güvenlik sertifikasına sahip olmak, Vardiyalı çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, ve İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.

Müfettiş Yardımcısı pozisyonu için ise, Üniversitelerin en az 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Daha önce Bankanın yaptığı sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında ve/veya daha önce gerçekleştirilen Uzman Yardımcılığı ile Müfettiş Yardımcılığı sınavının değerlendirme merkezi aktiviteleri aşamasında başarısız sayılmamış olmak ve İngilice, Almanca ve fransızca dillerinden gerekli notları almıl olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularını belirtilen başvuru tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre Güvenlik Görevlisine başvurular en geç 21 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Müfettiş Yardımcısı pozisyonuna ise en geç 30 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvur usayfasına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Başvuru Sayfası için TIKLAYIN 

İlgili İlanların Bulunduğu Sayfa için TIKLAYIN


Yorumlar