Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İş arayanlar dikkat! Rekabet Kurumu Başkanlığı 20 Memur Alım İlanı Yayımladı!

Rekabet Kurumu Başkanlığı 20 Memur Alım İlanı Yayımladı!Rekabet Kurumu Başkanlığı memur personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre Rekabet Kurumu Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek üzere bir ilan yayımladı. Adaylardan aranan şartlar ve ilan hakkında detaylı bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2018 00:29

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden 06 Eylül 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Rekabet Kurumu Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek üzere Rekabet kurumu meslek Personeli Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 20 kişilik boş kadro ile Rekabet uzman yardımcıs alımı yapacağını açıkladı.

HANGİ ALANLARDA ALIM YAPILACAK?

Rekabet Kurumu Başkanlığı toplamda 20 kişilik boşluk ile, 14 Kişi Genel Rekabet Uzman Yardımcısı alanınca, 4 kişi Rekabet Uzman Yardımcısı Hukuk alınında ve 2 kişi Rekabet Uzman Yardımcısı Bilişim pozisyonunda alım yapacağını belirtti. 

BAŞVRU ŞARTLARI NELERDİR?

Rekabet Kurumu Başkanlığı memur alım ilanına başvuru yapaca kadayların, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itivbari ile 35 yaşını doldurmuş olmak, Belirtilen alanlarda en az dört yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı Yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Son başvuru tarihi itibari ile 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Genel ve Hukuk alanlarında en az 80 puan almış olmak ve Bilişim alanında en az 85 puan almış olmak şartları aranacaktırç

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 14 Eylül 2018 tarihi itibari ile başvurularına başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 28 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular. www,rekabet.gov.tr adresi üzerinden “Sınav Duyurusu” başlıklı bölümdeki “Başvuru Formu” nu eksiksiz olarak dolduracaklardır.

İlgili başvurusu yapan adaylar 14 Ekim 2018 tarihinde Yazılı Sınava katılacaklardır. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.



İlanın Tam Metni




Yorumlar