Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İş arayanlar dikkat! İŞKUR Üzerinden Lise Mezunu 247 Destek Personeli Alınacak!

İŞKUR Üzerinden Lise Mezunu 247 Destek Personeli Alınacak! Türkiye İş Kurumu üzerinden eğitim düzeyinde en az lise mezunu olan adaylara yönelik olarak 247 destek personeli alınacak! İŞKUR işçi, memur ve personel alımında çok sayıda destek personeli detaylarını aktarıyoruz.

Abone ol
Abone ol 07 Eylül 2018 00:27

İŞKUR Üzerinden Lise Mezunu 247 Destek Personeli Alınacak!

Kamu ve özel firmaların personel istihdamında önemli bir konumda bulunan İŞKUR yeni yayımladığı personel, işçi ve memur alım ilanları bulunuyor. Lise mezunu olan adaylara yönelik olarak açıklanan ilanlardan destek personeli alımlarının detaylarını aktarıyoruz.

Destek personelleri başvurularında adayların en az ilköğretim mezunu olmaları yeterli olacaktır. Buna göre özel firmalar çok sayıda farklı pozisyonlarda destek personeli alımı yapıyor. Toplamda 247 kişilik alımlarda; Satış destek personeli, yazılım destek personeli, bilgi işlem destek elemanı, destek personelleri (yardımcı personel), idari destek görevlisi, bilgi işlem destek personeli, arşiv destek görevlisi gibi pozisyonlarda yardımcı personeller alınacak. Adaylara başvuruda hangi şartlar aranacak?

DESTEK PERSONELİ ALIMI





Özel firmaların destek personel istihdamı başvuru yapacak adayların 18 yaşını tamamlamış olması gerekmektedir. Buna göre eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmak, görevini sürdürmeye engel sağlık engelininin bulunmaması gibi şartlar aranmaktadır. Ayrıca başvuru ilan detaylarında yer alan özel şartları taşımak gerekmektedir. 

Başvuru için aşağıdaki bağlantı üzerinden alfabetik olarak sıralamak ve destek personellerini bularak ilanlara erişmek gerekecektir. 

İlanlara erişmek için TIKLAYIN


Yorumlar