Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İş arayanlar dikkat! Devlet Demir Yollarında ( TCDD ) Çalışacak Lise Memuru Personel Alımı

Devlet Demir Yolları bünyesinde çalışmak isteyenleri ilgilendiren haber! Devlet Demir Yolları bünyesinde aranan pozisyonlarda çalışabilecek personel alım ilanı yayınlandı. Yayımlanan personel alım ilanına göre başvuruların 1 hafta içerisinde başlayacağı açıklandı.

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2018 03:37

 Devlet Demir Yollarında Çalışacak Lise Memuru Personel Alımı

TCDD en az lise mezunudiploması olan 6 personelin alımı yapılacağını açıklandı. TCDD bünyesinde çalışcak birbirinden farklı şehirlerde çalışacak personellere ihityaç duyulduğu belirtildi. Ankara, Karabük, Hatay, Konya ve Afyonkarahisar şehirlerinde aranan pozisonlar için TCDD bünyesinde çalışabilecek personellerin arandığı açıklandı. Başvuru yapacak olan adayların İŞKUR resmi internet adresinden ya da her ilde bulunan İŞKUR temsilcilerine şahsen giderek başvuruda bulunabilmektedir. Açıklanan başvuru tarihine göre 17 Eylül 2018 tarihinde başvurularının başlanacağı açıklandı.

5 FARKLI ŞEHİRDE AÇIK OLAN TCDD POZİSYONLARI

TCDD bünyesine personel alımı yapılarak 5 farklı şehirde açık olan pozisyonlara yerleştirilecek. Adaylar başvurularını istediklieri şehirde istedikleri bölgeye göre yapabilecekler.

Karabük Depo Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Lokomotif Bakım Atölye Müdürlüğüne bağlı mekanikler bölümü için 2 engelli işçi personel aranmaktadır. 





Karabük, Ankara, Hatay ve Konya şehirleri arasında eski hükümlü kontenjanından alım yapılarak, başvuracak kişilerde aranan özellik ise lise mezunu olması şartıdır.

ADAYLARDAN İSTENİLEN ŞARTLAR VE BELGELER

TCDD bünyesinde çalışacak olan personellerden başvuru yapmadan önce istenilen belgeler şu şekildedir; 3 adet fotoğraf, İş Talep Bilgi Formu, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Adli sicil kaydı, Askerlik ile iligil bir bağlantının olmamasına dahil bir belge adaylardan istenilen şartlardır. Sözlü sınavı geçip nihayi listeye giren adaylardan ekstra olarak bir de temiz sağlık raporu istenmektedir. 

Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar