Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İletişim Başkanlığı Farklı Kadrolarda Olmak Üzere Personel Alımı Yapacak

İletişim Başkanlığı 2018 Aralık ayı sonunda yayımladığı ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda ve ilanlarda alım yapacağını belirtti. 

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2019 20:21

Yayımlanan ilanlara göre İletişim Başkanlığı,29 Uzman Yardımcısı pozisyonuna ve 8 Sözleşmeli Personel pozisyonlarına 38 memur personel alımı yapacak. Söz konusu alım ilanları için adaylara Giriş sınavı yapılacak olup adayların bu sınava katılabilmeleri için belirtilen şartları taşımaları gereklidir.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

İletişim Başkanlığı Uzman Yardımcısı kadorlarına toplamda 29 kişi alacak. Kadro dağılımı ise, Hukuk, siyasi bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, işletme ve iktisat fakültelerinden mezun olmuş 10 kişi, İletişim fakültesinden mezun olmuş 15 kişi ve Mühendislik fakültelerinden mezun olmuş 4 kişi alacak.

Sözleşmeli Personel ilanına göre ise İletişim Başkanlığı 9 kişilik boş kadro ile Basın Yayın ve Enflasyon hizmetlerinde çalıştırmak üzere Basın Enflasyon personeli alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İletişim Başkanlığı alımını yapacağı pozisyonlar için daylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinin A fıkrasında 4,5,6 ve 7, maddelerinde belirtilen şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile ( 01 Ocak 2019 ) 35 yaşından büyük olmamak, Alım yapılacak pozisyona göre ilgili fakültelerin bölmlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan yurtdışı bölümlerinden mezun olmuş olmak.

Sözleşmeli olarak alınarak Basın Enflasyon personeli için 2017 veya 2018 yıllarındaki YDS den Puan almış olmak ve ikinci dilmek şartı aranacak.

BAŞVURULAR

İletişim Başkanlığı söz konusu bu iki kadro için adaylardna başvurularını almaya 14 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlayacaklar. Buna göre uzman yardımcısı pozisyonları için başvurular en geç 18 Ocak 2019 tarihine kadar yapılacak ve Sözleşmeli Personel pozisyonları için en geç 31 ocak 2019 tarihine kadar başvuru yapılacaktır.

Uzman Yardımcısı İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız

Sözleşmeli Personel Alımı İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız


Yorumlar