Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İlan Bekleyenler Dikkat! Banka Memuru Alımı Yapılacak

Türkiye' de ve Dünya' da çok sayıda şubesi bulunan Akbank resmi web adresi üzerinde çok sayıda memurluk kadrosuna yönelik alım ilanları yayımladı. 

Abone ol
Abone ol 27 Kasım 2018 10:54

Bankanın web adresinin İnsan Kaynakları bölümünden erişilebilen ilanlarda, çeşitli banka personeli pozisyonlarına yönelik alımlar uygulnacaktır. 

Banka memuru olmak isteyen, banka personeli olarak görev almak isteyen kişiler için çok sayıda farklı kadro bulunduğu için aşağıda ortak başvuru şartlarına değinilecektir. Yapılan alımlara yönelik kadro detayları aşağıda yer almaktadır.

Hangi kadrolara alımlar yapılıyor?

Akbank tarafından yayımlanan ilanda Şube- Engelli Alımı 2018, Genel Müdürlük Engelli Alımı, Gişe Yetkilisi, Gişe Yetkilisi-Engelli Personel, İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Yetkilisi, Yarı Zamanlı Takım Asistanı, Çağrı Merkezi Personeli    

       

Çağrı Merkezi Engelli Personel Alımı kadrolarına yönelik alımlar gerçekleştirilmektedir. 

Bu alımlara dair başvurularda adaylarda aranacak ortak özellikler; T.C vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum edilmemiş olmak, mesleki bilgi sahibi olmak, askerliğini yapmış olmak, temsil yeteneği bulunmak, dış görünüşüne dikkat etmek, kamu zararına faaliyette ismi anılmamış olmak, bulaşıcı hastalığı bulunmamak, takım çalışmasına yatkın olmak, kendisine verilecek görevlerine yerine getirebilecek olmak şeklinde özetlenebilmektedir. 

İlan hakkında diğer detaylara aşağıdaki bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

İlana ulaşmak ve başvuru yapmak için tıklayınız


Yorumlar