Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İdari Memur Alımı Uzman Yardımcısı Alımı: Kimler Hangi Şartlarda Başvurabilir

(İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'ne) Uzman Yardımcısı alımı kadrosu için 9 (dokuz), İdari Memur alımı kadrosu için 5 (beş) olmak üzere, aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde sözlü sınavla, toplam 14 (ondört) personel alınacak.

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2019 15:53

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği en geç 06 Mayıs 2019 saat 17.00'a kadar şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.





Son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacak. Ayrıca, belge ve bilgileri eksik olan adayların başvuruları işleme konulmayacak. Aday evrak fotokopilerinin aslının aynı olduğunu taahhüt etmiş sayılır; aksinin tespiti halinde kazanmış olsa dahi sınava dair tüm hakları iptal edilir.





İdari memur ve uzman yardımcısı için öğrenim durumu; Siyasal bilgiler, hukuk, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme, iletişim ve mühendislik fakülteleri ile diğer dört yıllık eğitim veren üniversite ve fakültelerin kamu yönetimi, uluslararası ticaret, matematik, istatistik ekonometri bölümleri mezunları başvuru yapabiliyor. Ayrıca KPSS 70 puan şartı isteniyor.


Yorumlar