Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İçişleri Bakanlığı Farklı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Bitiyor!

İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtmişti. Buna göre başvurularda artık son güne gelindi. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 08 Ekim 2018 21:54

İçişleri Bakanlığıpersonel alımı gerçekleştiriyor. 13 Eylül 2018 tarihinde yayımlanan ilana göre İçişleri Bakanlığına bağlı olan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak bilişim personeli alımı yapacağını belirtmişti. Buna göre başvurularına 01 Ekim 2018 taeihinde başlamış olan adaylar artık başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için başvurular artık sona ermektedir. İşte detaylar.

İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına toplamda 57 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre adaylardan bazı nitelikler aranmakta ve adayların başvuru yapabilmeleri için bu nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. ömaddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş veya bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Yapılan Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca alım yapılacak olan pozisyonlar için pozisyonuna göre adaylardan özel nitelik aranacak olup bu niteliklere ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu ilan için başvurular 01 Ekim 2018 tarihinde başlamış olup artık sona ermektedir. Henüz başvurusunu yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar başvurularını en geç 09 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili ilana başvurular e-Devlet şifresi ise Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar