Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Alımları İçin Önemli Açıklama Yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün katılmış olduğu bir programda polis alımları ile ilgili önemli açıklama yaptı. Emniyet Genel Müdürlüğü polis alımlarında son gelişmeler haberimizde..

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2018 21:49

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere polis alımları için önemli bir açıklama geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Dünya Trafik Mağdurları Anma Gününe katıldı. Burada bir çok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Bakan Soylu, polis alımları konusunda yaptığı açıklamalarda 2018 yılında 3 Bin 500 trafik polisi alımı yapıldığını aktardı. Aralık ayında mezun olacak olan polis memurlarından Bin 500 kişi trafik polisi olarak göreve başlayacağı belirtildi. 

Bilindiği gibi 2019 yılında toplamda 25 Bin polis alımı daha yapılacak. Emniyet Genel Müdürlüğüne farklı eğitim düzeylerinde farklı branşlardaki alımlarda kazanan adaylar arasından trafik polisi branşı olarak görev verilmesi bekleniyor.

Yeni gelişmeler açıklanır açıklanmaz işin olsa ekibi olarak adaylara duyuracağız. Bunun için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.


iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Yorumlar