Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İçişleri Bakanı Soylu: 3600 Ek Gösterge İle İlgili Çok Önemli Açıklama Yaptı

TBMM'de bütçe görüşmeleri devam ediyor. Buna göre İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bütçe görüşmeleri tamamlandı.

Abone ol
Abone ol 17 Aralık 2018 20:27

TBMM'de devam eden bütçe görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını cevaplandıran İçişleri Bakanı Soylu, polis memurlarının 3 Bin 600 Ek Gösterge ile ilgili de açıklama yaptı. Yapılan açıklamalarda polis memurlarına müjde çıktı.

3600 EK GÖSTERGE VERİLECEK

Bilindiği gibi ek göstergesi 2200'den 3600'e çıkartılması için çalışma başlatıldı. Öğretmen, hemşire, din görevlisi ve idarecileri ve polis memurlarına ek gösterge verilmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. 

Belirtilen kamu görevlilerine 3600 ek gösterge verilip verilmeyeceği adaylar tarafından çokça sorulmakta. Bakan Soylu sorular üzerinde özetle; 3600 ek gösterge verilecek iki artı iki dört bu kadar net, Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi polisi memurlarına ek gösterge verilecek. 

Ayrıca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde açıklanan ikinci yüz günlük eylem planında öğretmenlere 3600 ek gösterge çıkarılacağına dair madde bulunduğu belirterek, diğer kamu görevlilerine de ek gösterge verilmesi konusunda tereddüt bulunmaması gerektiği söylendi.


Yorumlar