Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Havelsan 2019 Staj Öğrenci Alımı ve Personel Alımı Gerçekleştirecek

Havelsan personel alımı ve staj başvuru için açık iş pozisyonları ve başvuru linki aktif hale gelmiştir. 

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2019 19:18

Bugüne kadar yapılmış olan büyük projeleri ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacı olan sistemlerin yapımını üstlenen Havelsan ülke genelinde çalışmak isteyen kişilerin tercih ettikleri şirketler arasında yer alıyor. 

Üstlenilen projelerde yer vermek ya da devamlı olarak çalıştırılabilecek genel olarak mühendis kadrosunda işçi alımı yapan Havelsan sunulan iş imkanları ile de dikkatleri çekiyor. 

Havelsan İş Başvurusu Nasıl Yapılır

Merkezi Ankara’da bulunmasından dolayı istihdam edilecek olan yer Ankara olarak karşımıza çıkıyor. Ankara içerisinde yaşayan ya da işe alınması ile birlikte Ankara’da yaşayabilecek olan kişiler tercih ediliyor.

Havelsan İşe Alım Kriterleri; Lisansüstü, lisans ya da önlisans mezuniyetine göre işe alım kriterleri değişiklik göstermektedir. İnternet sitesi içerisinde gerekli detayları bulabileceksiniz. 

Eğer lisansüstü mezuniyetiniz var ise Teknik Uzmanlık görevi alabilmeniz için herhangi bir sınav sonucuna gerek olmaksızın teknik mülakat sonucunda işe alınabileceksiniz.

Eğer lisans mezunu iseniz işe alınacak pozisyon içerisinde en az 3 yıllık deneyime sahip olup olmadığınıza bakılacaktır. Eğer deneyiminiz var ise işe alım için teknik mülakat yeterli olacaktır. 

Bu durumda okuduğunuz üniversitedeki giriş sıralamanız ve aynı zamanda mezuniyet notunuz kontrol edilecektir. Eğer sıralamanız ilk 10.000 kişi içerisinde ve mezuniyet notunuz 3,00 ve üzeri iseniz sınava gerek kalmaksızın teknik mülakat yapılacaktır.

Bu kriterleri sağlamıyorsanız ALES, KPSS, GRE, GMAT, TOEFL, YDS ve HVL sınavlarınızın sonuçlarına göre değerlendirme yapılacaktır. Mezuniyet durumunuza göre bakılacak sınav sonuçlarınız da değişiklik gösterecektir.

Aynı zamanda pozisyonlara göre değişiklik gösterse de yabancı dil sınavlarından almış olduğunuz puanlar da Havelsan işe giriş için kontrol edilecek olan kriterler arasında yer alacaktır. 

Havelsan personel alımı yapmak için tıklayın


Yorumlar