Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesine Sözleşmeli Memur Alımı Yapılacak

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesine sözleşmeli sağlık personeli kadrosunda 63 memur istihdam edilecek.

Abone ol
Abone ol 23 Aralık 2018 13:18

Yeni açıklanan ilana göre Hatay MKÜ Sağlık Araştırma Hastanesinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı devlet memurları kanunda belirtilen 4/B uyarınca istihdam edilecekler. Lisans mezunları P3 puan türünde, önlisans mezunları ise P93 puan türünde alınan puanlar esas alınacak. Giderleri özel bütçeden karşılanacağı belirtilen sözleşmeli sağlık personeli alımlarında istenilen şartlar neler?

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adayların başvuru şartlarında; T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmak, erkek adaylar iiçn askerlik ile ilişği bulunmamak, 657 sayılı DMK'nın 53. maddesindeki sağlık şartlarını taşımak, güvenlik ve arşiv araştırmasını olumlu olarak sonuşlanması, TCK'nın 53. maddesinde belirtilen ilanda belirtilen suçlardan mahkum olmamış olmak istenilmektedir. 

Daha önce sözleşmeli olarak istihdam edilenler için sözleşmenin tek taraflı olarak feshedilenler için sözleşmenin feshedilmesinden en az bir yıl geçmiş olmak gerekmektedir.

Hemşire Lisans mezunu olan 55 hemşire alımı, anastezi yada anastezi sekreterliği önlisans mezunu olan anastezi sağlık teknikeri bölümlerinden mezun olan 1 kişi alınacak. 

Tıbbi labarutuvar teknikeri, Sağlık Laboratuvarı ve Tıbbi Laboratuvarı iki yıllık önlisans bölümlerinden mezun olan 2 kişi sağlık teknikeri alınacak. Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans mezunu 3 kişilik sağlık teknikeri alınacak. 

Pefüzyon teknikleri bölümünden mezun 1 kişi sağlık teknikeri alınacak. Elektronörofizyoloji bölümünden mezun olan 1 kişi sağlık teknikeri (EMG+EEG) alınacak.

BAŞVURU TARİHİ

Başvurular 23 Aralık tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılabilecek. Başvuru formunu www.mku.edu.tr/idari/Personel Daire Başkanlığı/Belge adresinden temin edilerek başvuru formu, ile birlikte istenilen belgelerin şahsen olarak yapılması gerekmektedir. Başvuruların tamamlanmasının ardından 15 gün içerisinde sonuçlar mku resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

İSTENİLEN BELGELER

İlan detayları için tıklayın


Yorumlar