Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Hastane ve Sağlık Kuruluşlarına Ambulans Şoförü Alınacak

İŞKUR'da yer alan alım ilanına göre halen başvuru süreci devam alımların tamamı İstanbul için yapılacak. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında deneyimli adayların başvurularının tercih edileceği bilgisi yer aldı.

Abone ol
Abone ol 05 Mayıs 2019 23:23

Adayların başvuru koşullarını birde ilan metninde kontrol etmeleri gerekiyor. Zira firmaların ilanlarında farklı özel koşullar yer alabilir.

BAŞVURU KOŞULLARI

Sağlık kuruluşlarında görevlendirmek üzere alımı yapılacak olan bu ilanlara aşağıda yer alan koşulları sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek.

İlkyardım sertifikasına sahip olmak, psikoteknik belgelerine sahip olmak En az lise mezunu olmak,Türk vatandaşı olmak, Nöbet usulü çalışmasında sorun olmamak, Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak  görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. 7/24 vardiya sistemi ile çalışmayı kabul etmek.

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Başvuru koşullarını sağlayan adaylar ilana başvurularını İŞKUR aracılığıyla yapacaklar. Adaylar öncelikle İŞKUR'un internet sitesine üye olacaklar. Üyelik işlemlerini tamamlayan adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilanları görüntüleyecekler.

İŞKUR Ambulans şoförü alım ilanları için TIKLAYIN


Yorumlar