Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Halkbank KKTC’de Personel Alımı Gerçekleştirecek

Halkbank yeni yayınladığı ilan ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti KKTC istihdamı yapılacak personel alımı başvuruları duyurusu yayımladı. Başvuru süreci başlamış olup 18 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek.

Abone ol
Abone ol 05 Mart 2019 09:39

Başvuru süreci; Adaylardan, başvuru bedeli olarak 95-TL tahsil edilecek. Sınav hizmetlerinin yerine getirilebilmesi için tahsil edilecek bedel, Yıldız Teknik Üniversitesi Sınav Merkezinin Bankamız nezdindeki hesabına sınav başvurusundan önce yatırılacak.

Başvuru; Sınav başvuruları 1 Mart 2019 ile 18 Mart 2019 tarihleri arasında, Banka web sitesi bağlantısından da erişilebilecek olan Yıldız Teknik Üniversitesi adresinden yapılacak; şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuru şartları; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olup Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ikamet ediyor olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak. 

01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak. Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden 01 Mart 2019 itibariyle mezun olmak veyahut bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ya da yabancı ülkelerdeki denklerinden mezun olmak. 

Sağlık durumu açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak; KKTC’nin her yerinde görev yapmaya ve seyahat etmeye elverişli olduğunu, tam teşekküllü bir sağlık kurumundan alınacak raporla belgelemek. 

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf veya en az 31 Aralık 2019 tarihine kadar tecilli olmak ya da 27.07.2018 tarihinde kabul edilen 7146 Sayılı Kanun ile çıkarılan bedelli askerlikten yararlanacak olmak. 

Banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda; tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunması gerekmekte.

Halkbank KKTC başvuru kılavuzu için tıklayın




Yorumlar