Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Halkbank 50 Banka Memuru Alımı Yapacak Başvuru Süresi Bitmek Üzere

Halkbank 2018 Aralık ayında yayımladığı personel alım ilanına göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 50 personel alımı yapacağını belirtmişti. 

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2019 17:14

Başvurular 17 Aralık 2018 tarihinde başlamıştı ve artık sona ermektedir. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Halkbank ailesinin Bilgi Teknolojileri Bölümünde çalıştırılmak üzere yapacağı Sınav ile BT personel alımı yapılacak. 

Adayların bu sınava başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sağlık açısından Türkiye'nin heryerinde görevini yapmasına engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak, 01 Ocak 1989 ve sonrası doğumlu olmak, Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası gerektiren suçlardan hükümlü bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

İlgili ilan için adaylar başvurularına 17 Aralık 2018 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 18 Ocak 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Buna göre adaylar başvurularını sinav.yildiz.edu.tr/halkbank adresi üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır. 

Başvurularını yapan adaylar ve başvurusu geçerli olan adaylar Sınav giriş belgelerini 22 Ocak 2019 tarihi ile 27 Ocak 2019 tarihleri arasında sinav.yildiz.edu.tr adresi üzerinden alabileceklerdir.


Yorumlar