Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Halkbank 2019 Yılında Personel Alımı Yapacak

Halkbank resmi internet sitesinde yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için ilan yayınladı.

Abone ol
Abone ol 17 Aralık 2018 17:57

Yayımlanmış olan ilana göre Halkbank yeni takım arkadaşlarını arıyor. Bu yönde ilan yayımlayan Halkbank şöyle bir duyuru yaptı. Halkbank Ailesi'nin Bilgi Teknolojileri Bölümlerinde görevlendirmek üzere BT Personel Alımı sınavı yapacak. Söz konusu sınav 27 Ocak 2019 tarihinde yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Halkbank 2019 Yılı Personel alımı ilanı için adaylardan, Sağlık açısından Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Ağır Hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası gerektirecek suçlardan hükümlü olmamak, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Üniversitelerin 4 yıl eğitim veren Lisans veya Yükseklisans bölümlerinden veya bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye veya yurtdışı bölümlerinden mezun olmuş olmak ve 01 Ocak 1989 ve sonrası doğumlu olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR

Halkbank personel alımı ilanı bugün ( 17 Aralık 2018 ) itibari ile yayımlannım olup adaylar başvurularına bugün itibari ile başlayabilirler. 

Buna göre başvurular en geç 18 Ocak 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurusunu yapan adaylar Halkbank tarafından 27 Ocak 2019 tarihinde yapılacak sınava katılarak başarılı olanlar göreve alınacak.

Halkbank tarafındna yayımlanan ilana göre, Sınav 27 Ocak 2019 tarihinde saat 10:00 da İstanbul Yıldız Teknik üniversitesi Kampüsünde yazılı olarak yapılacak. 

Adaylar Sınav giriş belgelerini 22 Ocak 2019 tarihi ile 27 Ocak 2019 tarihleri arasında sinav.yildiz.edu.tr adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile girerek belgeleri alabileceklerdir. 

İlgili Sınava başvurular ise sinav.yildiz.edu.tr/halkbank adresi üzerinden yapılacak ve adaylar için başvuru şartlarını taşıyan ve sınava başvuru yapacak adaylar Halkbank şubelerinden 45 TL olan sınav ücretini ödeyeceklerdir. 


Yorumlar