Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Naklen Atama İle Avukat Memur Alımı Yapacak!

Hakimler ve Savcılar Kurulu(HSK) naklen avukat alımı yapacak. HSK'den yapılan duyuruda, kadrosunda ihtiyaç bulunan avukat ihtiyacının giderilmesi için 2 kişilik personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar

Abone ol
Abone ol 08 Ekim 2018 19:02

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Naklen Atama İle Avukat Memur Alımı Yapacak!

HSKnaklen personel alımıyapacak.

Hakimler ve Savcılar Kurulu yaptığı duyuruda naklen avukat alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre HSK'da avukat kadrosunda görev yapmak isteyen adayların başvuru nasıl yapacağı belli oldu.

BAŞVURU;

Hakimler ve Savcılar Kurulu 657 DMK74. maddesi gereğince kamu kurumlarından naklen atama ile avukat alımı için başvuru alacak. Adayların ilan tarihinden 15 gün içerisinde Cumhuriyet Başsavcılıkları yada HSK'nın Ankara Beşevlerde bulunan Mevlana Bulvarı No:36 adresine yapabilecekler.

Son başvuru tarihi 17 Ekim olarak açıklanan avukat alımında adayların özgeçmiş ile birlikte başvuru dilekçesi, lisans mezuniyet belgesi, avukatlık belgesi vesikalık fotoğraf ile hizmet belgesi birlikte getirmeleri istenildi.

halen avukat kadrosunda görev yapanların başvuru yapabileceği avukat alımlarında erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmaması, haklarında devam eden adli yada idari soruşturmanın bulunmaması istenilmektedir.


Yorumlar