Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Hacettepe Üniversitesi personel alacak! Hacettepe Üniversitesi 116 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı

Hacettepe Üniversitesi bünyesinde iş imkanı! Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını açıkladı. Haberimizin devamında ilgili ilan hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2018 18:53

Hacettepe Üniversitesi personel alacak! Hacettepe Üniversitesi 116 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı

Yayımlanmış olan ilana göre Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtti. Yapılan duyuruya göre Hacettepe Üniversitesi bünyesine 116 kişilik boş kadro ile sağlık personeli alacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Hacettepe Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı 116 sözleşmeli personel adayı için kadro dağılımı, Lisans mezunu 90 Hemşire, 3 Fizyoterapist, 3 Diyetisyen ve 20 Ön Lisans mezunu Sağlık Teknikeri alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Hacettepe Üniversitesi alımını yapmayı planladığı sözleşmeli persone ladaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış ve askerlik ile ilgisi bulunmamak, 01 ocak 1983 ve sonrası doğumlu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Herhangi bi sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır. Ayrıca adaylardan, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için 2018 KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvur uyapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup yani adaylar başvurularını en geç 01 ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Hacettepe Üniversitesine istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar